Zmes na SACHEROVU TORTU (rezy) 500 g
Kód: 1144Súvisiaci tovar
Podrobný popis
SACHEROVA TORTA
Postup zopakujte podľa toho, z koľkých plátov chcete mať Sacherovu tortu. Odporúčame Vám upiecť 2 až 3 tenšie pláty (podľa návodu, ktorý je na 1 plát) namiesto jedného hrubého - hrubý plát by ostal v strede surový, kraje by boli vysušené a celé by to malo guľatý tvar.
Použitá forma: Ø 22 cm
- 250 g zmes na Sacherovu tortu
- 2 ks vajcia
- 50 ml voda
- 25 g (1PL) rastlinný olej
Všetky suroviny miešajte na strednej rýchlosti približne 5 minút (nešľahať!). Cesto vylejte do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie.
Vložte do rúry predhriatej na 140°C a pečte 5 minút. Potom zvýšte teplotu na 180°C a pečte ešte 20-25 minút (dĺžku upravte podľa skúseností s vašou rúrou; pri teplovzdušných je zvyčajne čas pečenia kratší).
Jednotlivé pláty potom zlepte marhuľovým alebo ríbezľovým džemom. Posledný plát z vrchu natrite tenkou vrstvou horúceho džemu.
Po stuhnutí džemu tortu polejte čokoládovou polevou. Môžete ju dozdobiť šľahačkou alebo čokoládovými doštičkami s názvom Sacher.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, PŠENIČNÁ múka, repkový a palmový olej, kakaová hmota, glukózový sirup, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, zemiakový škrob, kypriaci prášok (E450i, E500ii, E336), LAKTÓZA, MLIEČNÁ bielkovina, soľ, dextróza, kakaové maslo, želírujúca látka: fosforečnany sodné, síran vápenatý, zahusťovadlo: alginát sodný, xantánová guma, aróma, lecitíny, cukor, karobová múka, SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma, E472b, E477, sušené odtučnené MLIEKO, jedlá soľ, jodičnan draselný, kyselina citrónová, farbivo: betakarotén, aróma |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 25°C dobre uzatvorené. |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Výživové údaje na 100 g: |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.