Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!

Pistáciová náplň / pasta je vyrobená z kvalitnej bielej čokolády a pistácií. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek, do náplne na dubajskú čokoládu, alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.
Hmotnosť: 250 g

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Koncentrát vo forme pasty, ktorý je určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov.
1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Pistáciová náplň / pasta je vyrobená z kvalitnej bielej čokolády a pistácií. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek, do náplne na dubajskú čokoládu, alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.
Hmotnosť: 500 g

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.

Biela čokoláda náplň / pasta 500 g. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní. Vyrobená kvalitnej z bielej čokolády.
Obsah bielej čokolády je 20 %.
Hmotnosť: 500 g
Biela čokoláda náplň / pasta - viac v detailných informáciách

Biela čokoláda náplň / pasta 250 g. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní. Vyrobená kvalitnej z bielej čokolády.
Obsah bielej čokolády je 20 %.
Hmotnosť: 250 g
Biela čokoláda náplň / pasta - viac v detailných informáciách

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta MALINA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta pistácia 50g prináša bohatú, autentickú chuť pistácií, ktorá okamžite vylepší vaše dezerty, zmrzliny, krémy či koláče. S jej intenzívnou, no jemnou arómou stačí len malé množstvo na dosiahnutie profesionálneho výsledku, pretože obsahuje 50% pustacii.


1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta KARAMEL sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

OCHUCOVACIA PASTA JAHODA 120 g. Vhodná na dochutenie dezertov, jogurtov, ovsených vločiek, smoothies a podobne. Jej sladká a ovocná chuť jahody pridáva do každého jedla výnimočnú príchuť. Použite ju aj na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g
OCHUCOVACIA PASTA JAHODA - viac v detailných informáciách.

Ochucovacia pasta VANILKA 100 g. Vysoko koncentrovaný produkt dodáva jedlám a dezertom bohatú a autentickú vanilkovú chuť. Pasta je ideálna pre kulinárske použitie v domácnostiach, reštauráciách a cukrárňach, kde je potrebná intenzívna vanilková aróma a chuť.
Hmotnosť: 100 g
Ochucovacia pasta VANILKA - viac v detailných informáciách

Ochucovacia pasta MANGO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta ČEREŠŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, ganáže, zmrzliny, čokolády, na ochutenie náplne do tartaletiek... Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta BROSKYŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta POMARANČ sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády alebo čokoládovej ganáže. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta LIESKOVÝ ORECH sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády alebo čokoládovej ganáže. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta MOCCA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta Vanilka 50 g je ideálna na dodanie bohatej a prírodnej vanilkovej chuti vašim dezertom, krémom, cestám aj zmrzline. Vďaka svojej koncentrovanej receptúre stačí malé množstvo na dosiahnutie intenzívnej arómy a lahodnej chuti. Pasta sa jednoducho mieša a zabezpečí rovnomerné rozloženie vanilkovej príchute v každom recepte.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta MASCARPONE sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Minimálna trvanlivosť 31.03.2025 - takýto tovar je možné konzumovať minimálne ešte 3 mesiace po skončení minimálnej doby trvanlivosti
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g