Piškótové pláty a korpusy
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky

Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Rozmer 32x21 cm

Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x42 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.

Tieto orechové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú orechovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x43 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Hrúbka plátu je 1 cm
Stačí už len urobiť plnku, ozdobiť a torta je HOTOVÁ.
Vhodnú podložku a krabicu nájdete tu:
https://www.obchodikuvierky.sk/krabice/krabica-kartonova-hneda-velka-dvojdielna-57x39x9-cm--444/

Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Hrúbka jedného plátu je 1,3 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.

Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Hrúbka jedného plátu je 1,3 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.

Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Hrúbka jedného plátu je 1,3 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.

Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Hrúbka jedného plátu je 1,3 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.

Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 21 cm

Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 42 cm

Jemný a nadýchaný korpus Red Velvet s charakteristickou červenou farbou, určený na prípravu malej torty s priemerom 16 cm. Balenie obsahuje 3 pláty, ideálne na vytvorenie vrstvenej torty podľa vlastnej chuti – či už s mascarpone, krémovým syrom, jogurtom alebo ovocím. Korpus je pevný, no zároveň vláčny, výborne sa plní a krája.Ušetríte si čas pri pečení a získate profesionálny základ pre vašu domácu tortu.

Red Velvet srdiečkový korpus s rozmermi 16 × 17 cm je určený pre každého, kto si chce vytvoriť vlastnú tortičku rýchlo a bez námahy. V balení nájdete 3 hotové pláty, ktoré stačí naplniť a ozdobiť podľa vlastnej chuti. Hodí sa ku krémom z mascarpone, čerstvému ovociu aj jemným plnkám.

Výška jedného mini korpusu je približne 1,5 cm - 1,8 cm
Trvanlivosť: 5 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).

Piškótový korpus tortový tmavý má výšku cca 3 - 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Piškótový korpus tortový svetlý má výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.

Hotový stočený plát na roládu - stačí len rozvinúť, naplniť a opäť zrolovať. Je perfektne vláčny a neobsahuje konzervanty. Pečieme ho vždy čerstvý na objednávku.
Rozmer: 40 x 30
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).