Bez lepku
- Bezlepkové sladké pečivo
- Bezlepkové slané pečivo
- Bezlepkové polotovary
- Bezlepkové zákusky a dezerty
- Bezlepkové múky a zmesi
- Bezlepkové suroviny na varenie a pečenie
- Bezlepkové cestoviny
- Bezlepkový chlieb a pečivo
Najpredávanejšie
Bezlepkové a bezlaktózové domáce vianočné pečivo.
Krabička obsahuje:
- linecké pečivo plnené dvojakým džemom
- vanilkové rožky s orechami
- medovníky
- medvedie labky
Bezlepkové vanilkové linecké košíčky neobsahujú ani laktózu a sú vhodné na plnenie rôznymi plnkami.
Napiekli sme pre Vás bezlepkové košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave! Stačí ich už len naplniť.
V balení je 10-12 košíčkov
Príklady:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Tvar sa môže líšiť podľa druhu použitej formy pri pečení (viď obrázky).
10 vaječné bezlepkové cestoviny.
Doba minimálnej trvanlivosti: 26/10/2024. Takýto tovar je možné konzumovať najmenej ešte 3 mesiace po skončení minimálnej trvanlivosti.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Maracuja a Broskyňa
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
OCHUCOVACIA PASTA JABLKO 100 g.
Ochucovacia pasta Jablko 100 g. Je vhodná na dochutenie dezertov, jogurtov, ovsených vločiek, smoothies a podobne. Jej sladká a ovocná chuť jahody pridáva do každého jedla výnimočnú príchuť.
Použite ju na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak by ste piekli pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Doba minimálnej spotreby: 31/12/2024. Takýto tovar je možné konzumovať najmenej ešte 1 mesiac po skončení minimálnej spotreby.
Viac v detailných informáciách.
Ochucovacia pasta KEKSÍKOVÁ SO ŠKORICOU sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Doba minimálnej spotreby: 30.11.2024. Takýto tovar je možné konzumovať ešte 1-3 mesiace po skončení minimálnej spotreby.
Snehové pusinky biele MINI 300 g.
Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru sú Snehové pusinky biele MINI. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 300 g
Snehové pusinky biele - viac nájdete v detailných informáciách.
Snehové pusinky farebné MINI 300 g.
Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru sú Snehové pusinky farebné MINI. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 300 g
Snehové pusinky farebné - viac nájdete v detailných informáciách.
Vanilínový cukor 250 g.
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 250 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.
Vanilínový cukor 500 g.
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 500 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete v popise dolu
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
VHODNÁ AJ NA SLADKÉ KYSNUTÉ PEČIVO!
Všestranná múka nielen na chlieb, ale napríklad aj na langoše, knedľu, tyčinky či pizzu.
Nezabudnite pred použitím poriadne potriasť balením tak, aby sa jednotlivé komponenty výrobku medzi sebou dobre premiešali.
RECEPTY sú nižšie na stránke v podrobnom popise.
Veľké výhodné balenie!
Konečne sme pre Vás vytvorili takú zmes, z ktorej upečiete bezlepkový chlieb na nerozoznanie od normálneho (a dokonca oveľa lepší). Podľa nášho podrobného receptu teraz upečiete domáci bezlepkový zemiakový chlieb, aký na slovenskom trhu nikde inde nenájdete.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Konečne sme pre Vás vytvorili takú zmes, z ktorej upečiete bezlepkový chlieb na nerozoznanie od normálneho (a dokonca oveľa lepší). Podľa nášho podrobného receptu teraz upečiete domáci bezlepkový zemiakový chlieb, aký na slovenskom trhu nikde inde nenájdete.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Bezlepková zmes je vhodná aj na PAGÁČE a iné SLANÉ PEČIVO.
Bezlepková zmes z ktorej napečiete muffin, cupcake, svetlé tortové korpusy, ale aj bábovku.
Výhody:
- univerzálne použitie
- optimálna konzistencia cesta
- prirodzená a príjemná farba cesta (korpusu, muffín,...)
- veľmi dobrá chuť
- dlhotrvajúca čerstvosť
- jednoduchá a spoľahlivá výroba
Možnosti:
Do cesta sa dajú pridať rôzne ingrediencie, napr. ovocie, hrozienka, kúsky čokolády, mandle, orechy, pistácie, ... Môžu sa zamiešať do cesta alebo ich poukladajte na povrch.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!
Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,...
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!
Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,...
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Naše domáce linecké pečivo vyrábame zo slovenských surovín a každý jeden kúsok robíme ručne s láskou (nie je to strojová výroba).
Balenie: v papierovej krabičke
Doba spotreby: minimálne 60 dní