Bez lepku , Strana 3
-
Bezlepkové sladké pečivo
-
Bezlepkové slané pečivo
-
Bezlepkové polotovary
-
Bezlepkové zákusky a dezerty
-
Bezlepkové múky a zmesi
-
Bezlepkové suroviny na varenie a pečenie
-
Bezlepkové cestoviny
-
Bezlepkový chlieb a pečivo
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia


Bezlepkový krájaný biely chlieb Panfette NUTRI FREE 300 g
Plátky bieleho bezlepkového chlebíka NutriFree s extra panenským olivovým olejom sú správnou voľbou na raňajky, desiatu, olovrant či večeru.


Jemný vláčny bezlepkový muffin s ovocím vo vnútri. Minimálna objednávka 20 ks.

Jemný vláčny bezlepkový muffin s ovocím vo vnútri. Minimálna objednávka 20 ks.




Zemiaky dodávajú pagáčom vláčnosť a jemnosť. Bezlepkové pagáče sú vhodné na každú príležitosť, alebo aj na bežný deň namiesto chleba, či pečiva.
Ak chcete mať pagáče čerstvé aj neskôr, odložte ich v dobre uzatvorenej nádobe do mrazu a pred konzumáciou ich krátko (3-4 min) nahrejte vo vyhriatej rúre na 180°C.
Budú chutiť ako práve upečené. PAGÁČE NIKDY NEOHRIEVAJTE V MIKROVLNNEJ RÚRE, LEBO STVRDNÚ!
Zloženie a skladovanie nájdete na stránke nižšie v záložke ZLOŽENIE, SKLADOVANIE, KRAJINA PôVODU

Bezlepkový perník plnený s kakaovou polevou Barbara (150 g) je lahodná maškrta, ktorá spája jemný perník s bohatou kakaovou plnkou a hladkou kakaovou polevou. Tento produkt je ideálny pre osoby, ktoré sa vyhýbajú lepku, no nezabúdajú na vynikajúcu chuť a kvalitu. Perfektný na rýchlu desiatu alebo sladké potešenie počas dňa.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Náš bezlepkový punč je zároveň aj bezlaktózový.


Bezlepkový tortový korpus svetlý. Upečte si doma tortu rýchlo a jednoducho pomocou už hotového bezlepkového korpusu! Stačí rozrezať a naplniť.
Piškótový korpus tortový svetlý má výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).

Objavte tajomstvo dokonale jemných a vláčnych bezlepkových zákuskov a koláčov s FunCakes Cake Perfector Powder. Tento práškový zlepšovač obsahuje účinnú kombináciu látok, ktoré zlepšujú štruktúru, mäkkosť a čerstvosť vašich domácich aj profesionálnych bezlepkových dezertov. Vaše cesto už viac nebude drobivé, suché alebo lámavé - docielite dokonalé výsledky pri každom pečení.
Ideálny pre:
Zákusky a koláče
Sušienky a cookies
Brownies a muffiny
Pre dosiahnutie najlepších výsledkov pridajte 10-20 g zmesi do receptu.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 300g poleva POKER
- 60-90g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 500g poleva POKER
- 100-150g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 500g polevy NIVES
- 450g stužený tuk CERA
- 50g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.
Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).
Veľkosť: 5 mm

Domáce medové pláty BEZ LEPKU a BEZ LAKTÓZY na prípravu 30-40 ks medových rezov.
S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry. Sú pripravené z bezlepkovej múky, čerstvých slepačích vajec a medu.
Sú ručne vaľkané a po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.
V balení sú 3-4 ks (medové pláty sú brané podľa gramáže), rozmer 24 x 15 cm. Z jedného balenia pripravíte 30 ks veľkých medových rezov (8 x 1,5 cm) alebo 42 ks menších (4 x 2 cm).
Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu upravený na bezlepkovú verziu nájdete dolu v detailoch.
Hmotnosť balenia je cca 400g.



Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (polovičná dávka):
- 250 g fond Čokoláda
- 200 ml voda
- 1000 ml rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Fond LESNÉ OVOCIE 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet). Zabezpečuje pevnejšiu konzistenciu šľahačky a zabraňuje jej zrážaniu. Vďaka vyváženému ovocnému aróma dodá zákuskom a tortám sviežu a lahodnú chuť.
Obsah: 160 g
Fond LESNÉ OVOCIE - viac v detailných informáciách.

Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Fond MALINA 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).
Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Fond MARACUJA a BROSKYŇA na prípravu plniek do zákuskov, toriet a dezertov má jemnú, ale intenzívnu chuť použitého ovocia. Jeho použitie je veľmi jednoduché, stačí pár minút a plnka ktorú z neho pripravíte je hotová na okamžité použitie, čo uľahčuje a urýchľuje prípravu dezertov.
Návod na prípravu nájdete v detailných informáciách nižšie

Návod na prípravu:
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.

Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Zdravé maškrtenie s výnimočnou chuťou! Foody Free Hummus Chips s cuketou sú ľahké, chrumkavé chipsy vyrobené z cícerovej múky a doplnené o jemnú chuť cukety. Sú bez lepku, bez umelých prísad a ideálne ako snack kedykoľvek počas dňa.

Zdravé, chrumkavé a plné chuti! Foody Free Chips šošovicové s praženou cibuľou ponúkajú vyvážený snack pre tých, ktorí hľadajú niečo viac než len obyčajné čipsy. Vyrobené zo šošovicovej múky, bez lepku a s výraznou chuťou praženej cibule, ktorá pohladí každý chuťový pohárik.

Objavte zdravú chrumkavú alternatívu ku klasickým zemiakovým čipsom! Foody Free Chips šošovicové solené sú vyrobené zo šošovicovej múky, jemne dochutené soľou a neobsahujú umelé prísady ani lepok. Skvelé ako snack do práce, na cesty alebo ku večernému filmu – bez výčitiek!

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom čučoriedok (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

MINIMÁLNY ODBER: 10 ks
Vynikajúci gaštanový zákusok poliaty čokoládovou polevou. Vhodné aj pre celiatikov.

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt a do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.