UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Bezlepková zmes na linecké pečivo 1 kg

Kód: 2153
6,80 € / ks 6,18 € bez DPH 6,80 € / 1 kg
SKLADOM

Z tejto zmesi upečiete napríklad linecké čajové pečivo, linecké košíčky na plnenie alebo striekané pečivo.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

BEZLEPKOVÉ LINECKÉ KOLÁČIKY

Bezlepková zmes na linecké pečivo 500g, 1 kg

  • 1 kg bezlepková zmes na linecké cesto
  • 430 g kryštálový cukor 
  • 570 g rastlinný tuk (alebo maslo). Pre bezlaktózové cesto pridajte tuk ktorý neobsahuje mlieko napr. ZEELBACK bez obsahu laktózy
  • 1 ČL škorica (nemusí byť)

Všetky suroviny spolu zmiešajte (nemieste veľmi dlho). Cesto nechajte v chladničke odpočívať aspoň 30 minút.

Dosku na vaľkanie pomúčte bezlepkovou múkou alebo škrobom. Cesto rozvaľkajte na hrúbku asi 3 mm. Formičkami vykrajujte rôzne tvary. Polovicu môžete urobiť s dierkou, aby po naplnení bolo vidieť lekvár.

Plech vysteľte papierom na pečenie, teflónovou, alebo silikónovou podložkou a poukladajte naň vykrojené tvary. 

Pečte vo vyhriatej teplovzdušnej rúre na 190°C asi 7 minút, alebo vo vyhriatej klasickej rúre na 200°C cca 8 až 10 minút.

Po vychladnutí ich naplňte obľúbeným lekvárom (hustejším). Veľmi chutná je aj táto naša náplň Ovocná náplň do lineckého pečiva

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky a zmesi
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Cukor: bez cukru
? Zloženie: ryžová múka, zemiakový škrob, emulgátor: E471, soľ, kypriaca látka: difosforečnan, uhličitan sodný, zahusťovadlo: xantánová guma, aróma
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25°C, vždy dobre uzatvorené.
Krajina pôvodu: Nemecko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: