UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Bezlepková zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 500 g

Kód: 1103
4,55 € / ks 4,14 € bez DPH 9,10 € / 1 kg
SKLADOM

Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!

Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,... 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

BEZLEPKOVÉ PIŠKÓTOVÉ CESTO

Piškótové cesto svetlé - bezlepkový mix 500g

SUROVINY:

  • 500g bezlepková zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé
  • 200g vajcia (rozšľahajte podľa veľkosti 4-5 ks vajec a odvážte ich). Pre dobrý výsledok JE NUTNÉ vajíčka odvážiť !!!
  • 175g = 175ml studená voda 

Všetky suroviny dajte do mixéra a šľahajte 8 minút na najvyššom stupni.

Cesto vylejte do formy (do foriem) vystlanej papierom na pečenie.

Dajte do predhriatej rúry a pečte 20 - 30 minút pri teplote 170°C (dĺžka pečenia závisí od hrúbky cesta a rúry).


 

Z uvedeného množstva môžete urobiť:

  • 2 korpusy s priemerom 20-26 cm
  • 1 korpus s väčším priemerom (27-30 cm)
  • 1 piškótový plát na plech 

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové múky a zmesi
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: cukor, bezgluténový pšeničný škrob, modifikovaný škrob, sušený glukózový sirup, ryžový škrob, sušené VAJEČNÉ bielka, kypriaca látka: difosforečnany, uhličitan sodný, emulgátor: E475, E471, stabilizátor E466, farbivo betakarotén S
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25°C, vždy dobre uzatvorené.
Krajina pôvodu: Dánsko
Výživové údaje na 100 g:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: