UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

*Bezlepkové medovníky 2 druhy 370 g

Kód: 5011
Akcia Novinka Platba predom (NIE na dobierku)
18 € –15 %
Bezlepkové medovníky mäkké domáce 370 g
18 € –15 % 15,30 € / ks 13,91 € bez DPH 41,35 € / 1 kg
SKLADOM

 

Medovníčky sú vhodné na slávnostný stôl, ale aj na bežný deň. Poctivá ručná výroba z kvalitných surovín. 

V balení sa nachádzajú medovníčky s vlašským orechom a naplnené originálnym slivkovým lekvárom v čokoládovej poleve. 

Medovníčky sú mäkké a lahodnej príjemnej chuti. 

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové sladké pečivo
Lepok/glutén: bez lepku
Sezam: bez sezamu
Zloženie: bezlepková múka (zemiakový škrob, kukuričný škrob, ryžová múka, SÓJOVÁ múka, zahusťovadlá: guárová múka a E466; emulgátor E471),orechy,práškový cukor,vajcia,med,škorica, rastl.tuk (rastlinné tuky (palmové); rastlinný olej (repkový) (79,80%); voda; emulgátor: estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, mono a diglyceridy mastných kyselín, slnečnicový lecitín; soľ; konzervačná látka: kyselina sorbová; maslová aróma; regulátor kyslosti: kyselina citrónová;slivkový lekvár farbivo: karotény,sóda,cukor, hydrogenované rastlinné tuky, kakao, emulgátor SÓJOVÝ lecitín, LAKTÓZA prírodne identická aróma bikarbóna; slivkový džem; cukor, hydrogenované rastlinné tuky, kakao, emulgátor SÓJOVÝ lecitín, LAKTÓZA prírodne identická aróma; zemiakový škrob, voda, olivový olej, vanilková aróma, sladidlo sukralóza; vlašský orech
Skladovanie: v suchu do 25°C
Krajina pôvodu: Slovensko VIERA-NIKA s.r.o
Upozornenie: môže obsahovať stopy arašidov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: