UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

*Vanilínový cukor 250 g

Kód: 1157
Akcia
2,60 € –26 %
Vanilínový cukor 250g HoHo
2,60 € –26 % 1,90 € / ks 1,73 € bez DPH 7,60 € / 1 kg
SKLADOM

Vanilínový cukor 250 g.

Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.

Váha: 250 g

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Viac v detailných informáciách.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Čo je vanilínový cukor?

Vanilínový cukor je zmes kryštálového cukru a vanilínu, ktorý je syntetickou náhradou prírodnej vanilky. Vanilín je hlavná aromatická zložka vanilky, ktorá sa dá vyrábať synteticky, čo robí vanilínový cukor cenovo dostupnejšou alternatívou k pravému vanilkovému cukru.

Rozdiel medzi vanilínovým a vanilkovým cukrom:

  • Vanilínový cukor: Obsahuje syntetický vanilín. Je cenovo dostupnejší a široko dostupný.
  • Vanilkový cukor: Obsahuje pravý vanilkový extrakt alebo mletú vanilkovú struk. Je drahší a má intenzívnejšiu a autentickejšiu vanilkovú chuť.

Alternatívy:

  • Vanilkový cukor: Na dosiahnutie autentickejšej chuti.
  • Vanilkový extrakt: Tekutá forma vanilky, ktorá sa používa najmä v tekutých zmesiach a krémoch.
  • Vanilkový prášok: Prášková forma prírodnej vanilky, ktorá je intenzívnejšia a drahšia.

Dodatočné parametre

Kategória: Bezlepkové suroviny na varenie a pečenie
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: cukor krupica, aróma, etylvanilín
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste
Krajina pôvodu: Slovensko
Výživové údaje na 100 g:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: