Callebaut - Čokoládová TMAVÁ pena (mousse), 75% čokolády, 200 g

Kód: 3278
8,90 € / ks 8,09 € bez DPH 44,50 € / 1 kg
SKLADOM

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.

Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.

Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:

  1. Ku 200 g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
  2. Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
  3. Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
  4. Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny. 

Balenie: 200 gramov - stačí k príprave cca 9 porcií (50g)

Obsah čokolády: 75%

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Ćokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda a kakao
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: čokoláda 75% (kakaová hmota, cukor, sušené odtučnené MLIEKO, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma), cukor, glukózový sirup, hydrogenovaný tuk z palmových jadier, farbivo E150d, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, MLIEČNE proteíny, E471, E340ii, E472a
Skladovanie: Skladujte pri teplote od 12 do 20°C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom, vlhkosťou a pachmi.
Krajina pôvodu: Belgicko
Výživové údaje na 100g: Energia 1881 kJ/ 450 kcal; Tuky 20,2g (z toho nasýtené mastné kyseliny 14g); Sacharidy 48g (z toho cukry 45g); Bielkoviny 13g; Soľ 0,18

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: