Čokoládovo-lieskovcový krém s vysokým podielom orieškov 1 kg
Kód: 2554Súvisiaci tovar
Cukrárske krémové maslo je spojenie živočíšneho a rastlinného masla. Nie je to margarín s maslovou príchuťou!!! Maslo je špeciálne upravené a má úžasné vlastnosti, čo iné maslá nemajú. Vynikajúca cena - 250 g tohto masla stojí teraz v Akcii LEN 1,47 Eur.
Cukrárske krémové maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, má teda chuť a vylepšené vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Obsahuje 80% tuku (klasické maslo obsahuje 82%, čo je viac len o 2%)
Cukrárske krémové maslo sa používa na výrobu krémov na torty a zákusky, na prípravu rôznych náplní a ciest, alebo pri príprave polevy.
Váha: 1,25 kg
Hlavné výhody nájdete v detailných informáciách.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
TARTALETKY na plnenie rôzne druhy, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 34 ks.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
- Tartaletky sú už hotové, stačí ich len naplniť.
- Tieto tartaletky sa môžu ešte aj zapiecť v rúre na 180°C (plnky obsahujúce vajce,...)
- Balenie obsahuje rôzne tvary aj príchute.
LOĎKY- podľa dostupnosti kakaové alebo svetlé
Počet v balení: 4 ks Rozmer: 70 mm
ŠTVORCE
Počet v balení: 18 ks Rozmer: 45 x 45 mm
OKRÚHLE
Počet v balení: 12 ks Rozmer: Ø 44 mm
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (3%); glukózo-fruktózový sirup; invertný cukrový sirup; kukuričný škrob; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; soľ; voda; farbivo: E150d; aróma.
Skladovanie: V suchu, max. teplota 25°C.
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje na 100g:
Energia 1945 kJ/463 kcal
Tuky 18 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g
Sacharidy 66 g; z toho cukry 21 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 0,82 g
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave! Stačí ich už len naplniť.
V balení sa nachádza približne 17 -18 ks košíčkov (rozhodujúca je váha 300 g)
Pripravíte z nich:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, tuk, cukor, VAJCIA, vanilínový cukor, kypriaci prášok
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Krajina pôvodu: Slovensko (Vierkine maškrty)
Podrobný popis
Čo náš Čokoládovo-lieskovcový krém ponúka:
Bohatú orieškovú chuť vďaka vysokému podielu lieskovcových orieškov.
Jemnú a hladkú konzistenciu, ideálna na natieranie alebo do vašich obľúbených receptov.
Bez umelých prísad a konzervantov.
Objednajte si náš čokoládovo-lieskovcový krém ešte dnes a presvedčte sa sami! Ale pozor, môže sa stať, že sa stanete "závislákom " na tejto našej pochúťke :-D !!!
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoláda a kakao |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | cukor; rastlinný olej (slnečnicový, palmový);, nízkotučné kakao s 10-12% kakaového masla; LAKTÓZA; LIESKOVÉ ORIEŠKY; sušené odstredené MLIEKO; emulgátor: SÓJOVÝ lecitín; arómy |
Skladovanie: | Skladujte na suchom a tmavom mieste. |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Čarovný krém - Enchanted Cream
Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.
Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.
- NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Zmes na švajčiarsky maslový krém - Swiss Meringue Buttercream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. V porovnaní s klasickým maslovým krémom je menej sladký.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.