Cukrárske zmesi, múky
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia
![Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/948-2_zmes-na-odpalovane-cesto--bez-odpalovania--500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 100 veterníkov, alebo 150 venčekov alebo 125 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 5 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke
![Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/10803_zmes-na-odpalovane-cesto--bez-odpalovania--1-kg-hoho.jpg?5df8fc73
)
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 200 veterníkov, alebo 300 venčekov alebo 250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.
![Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/18628_zmes-na-odpalovane-cesto--bez-odpalovania--1-kg-hoho.jpg?60630d5e
)
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 900 veterníkov, alebo 1350 venčekov alebo 1250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.
![Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO (bez odpaľovania) 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/22818_zmes-na-odpalovane-cesto--bez-odpalovania--1-kg-hoho.jpg?623bc040
)
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte nie stovky, ale tisíce veterníkov, venčekov alebo eclair (banánikov). Pri dávkovaní cesta v surovom stave 20-25 g to môže byť 2700 až 3375 ks.
RECEPT na prípravu veľkej dávky je nižšie na stránke.
![Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3483_zmes-na-vyrobu-spicov--na-tukovy-kakaovy-krem--500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/22833_zmes-na-vyrobu-spicov--na-tukovy-kakaovy-krem--500g-hoho.jpg?623dadd3
)
Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na tekutú náplň krém do špicov 140g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3480-1_zmes-na-tekutu-napln-krem-do-spicov-140g-hoho.jpg?5df8fc73
)
3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.
![Zmes na tekutú náplň krém do špicov 140g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/13742_zmes-na-tekutu-napln-krem-do-spicov-140g-hoho.jpg?5e1f7024
)
3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.
![Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/1074-1_rychly-a-chutny-vanilkovy-puding-bez-varenia-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15647-1_rychly-a-chutny-vanilkovy-puding-bez-varenia-500g.jpg?5f05a6ed
)
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto zmesi na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Rýchly vanilkový puding bez varenia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/14411_rychly-vanilkovy-puding-bez-varenia.jpg?5e6fb65f
)
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
Balenie: plastové vedierko v vrchnákom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Rýchly vanilkový puding bez varenia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/23361_rychly-vanilkovy-puding-bez-varenia.jpg?62a99715
)
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení a mrazení.
Balenie: papierové vrece vo vnútri s igelitom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/969-2_zmes-na-piskotove-cesto-svetle-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO SVETLÉ 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7362-1_zmes-na-piskotove-cesto-svetle-1-kg-hoho.jpg?5df8fc73
)
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Piškóta svetlá 500g, 1kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15164-1_piskota-svetla-500g--1kg.jpg?5ec92b81
)
Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/960-1_zmes-na-piskotove-cesto-kakaove-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7359-1_zmes-na-piskotove-cesto-kakaove-1-kg-hoho.jpg?5df8fc73
)
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Piškótové cesto tmavé 500g, 1kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15161-1_piskotove-cesto-tmave-500g--1kg.jpg?5ec929cb
)
Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na SACHEROVU TORTU (rezy) 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/1086-2_zmes-na-sacherovu-tortu--rezy--500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý byt.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na SACHEROVU TORTU (rezy) 1 kg HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7353-1_zmes-na-sacherovu-tortu--rezy--1-kg-hoho.jpg?5df8fc73
)
Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý dom.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na čokoládové Brownies 500g HoHo 3](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/744-2_zmes-na-cokoladove-brownies-500g-hoho-3.jpg?5f21d22d
)
Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/11544-1_zmes-na-extra-vlacne-kakaove-cesto-na-zakusky-a-muffiny-500g-hoho.jpg?5e724bee
)
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Zmes na EXTRA vláčne kakaové cesto na zákusky a muffiny 1 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/10809-1_zmes-na-extra-vlacne-kakaove-cesto-na-zakusky-a-muffiny-1-kg.jpg?63172e9c
)
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Cesto RED VELVET 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/699-1_cesto-red-velvet-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![SANDRA VELVET 1 Kg (zmes na červený korpus)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/19990_sandra-velvet-1-kg--zmes-na-cerveny-korpus.jpg?619f68a8
)
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Delimacaron zmes na makrónky](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/16409_delimacaron-zmes-na-makronky.jpg?611d7a10
)
![Zmes na COOKIES a MUFFINY 500 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/24615_zmes-na-cookies-a-muffiny-500-g.jpg?6422d204
)
Zmes na COOKIES a MUFFINY. Z tejto zmesi pripravíte nielen chutné COOKIES, ale aj vláčne MUFFINY.
RECEPT na cookies je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Buttercream zmes na maslový krém](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/20461-2_buttercream-zmes-na-maslovy-krem.jpg?62966fcb
)
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
![Zmes na švajčiarsky maslový krém Swiss Meringue Buttercream 400 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/21908_zmes-na-svajciarsky-maslovy-krem-swiss-meringue-buttercream-400-g.jpg?61d5a02e
)
Zmes na švajčiarsky maslový krém - Swiss Meringue Buttercream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. V porovnaní s klasickým maslovým krémom je menej sladký.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
![Royal Icing kráľovská glazúra 450g 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/18113_royal-icing-kralovska-glazura-450g-1.jpg?601afa63
)
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
![Royal Icing kráľovská glazúra 900g 5](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12981-4_royal-icing-kralovska-glazura-900g-5.jpg?6079a9e4
)
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
![Profesionálny krém na zdobenie a ružicky 450g 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12990_profesionalny-krem-na-zdobenie-a-ruzicky-450g-1.jpg?5df8fc73
)
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
![Čarovný krém ČOKOLÁDOVÝ Enchanted Cream Choco ® 450g 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15860-1_carovny-krem-cokoladovy-enchanted-cream-choco--450g-2.jpg?61f89c40
)
![Panna cota 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/20062-1_panna-cota-1.jpg?611d91c8
)
Panna Cotta mix - zmes na prípravu panna cotty 1 kg. Zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá. Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie.
Balenie: 1 kg
Panna Cotta mix - viac tipov a recept na prípravu nájdete v detailných informáciách
![montana-sypka-zmes-na-potahovanie--modelovanie-a-pripravu-jedlej-krajky-500-g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/23439_montana-sypka-zmes-na-potahovanie--modelovanie-a-pripravu-jedlej-krajky-500-g.jpg?62da6c95
)
MONTANA je zmes na jedlú krajku, poťahovanie a modelovanie. Je to jedinečný výrobok na trhu s jednoduchou prípravou.
Hotová hmota je smotanovo bielej farby s mandľovou príchuťou, má elastickú konzistenciu a pri modelovaní sa nelepí. Nevysychá a preto je možné s ňou pracovať aj niekoľko dní.
Príjemne vonia, má prirodzenú chuť a pri pracovaní je pružná a dobre tvarovateľná. Zachováva si vláčnosť aj po pridaní kakaového prášku.
Čo všetko môžete z hmoty robiť a návod ako si vyrobiť modelovaciu a poťahovaciu hmotu alebo krajku / čipku nájdete dolu v detailnom popise.
![Čokoládový mousse (pena) MLIEČNA ČOKOLÁDA 800g 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/18643_cokoladovy-mousse--pena--mliecna-cokolada-800g-1.jpg?606489bb
)
Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%
![Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov 200g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/1077_pripravok-na-zahustovanie-ovocnych-stiav-a-dzemov-200g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.
NÁVOD:
- 100g prípravku
- 1000g ovocná šťava/voda
- 300 - 600g jemný cukor
- pridajte toľko ovocia, koľko chcete
Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.
![Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/912-1_kremovy-prasok-na-kremy--plnky-a-pudingy-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/927-2_maizena-cisty-kukuricny-skrob-500g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Čistý kukuričný škrob -Maizena, BEZ LEPKU, zahustí polievky, omáčky ale pripravíte z nej aj jemné múčniky, dezerty a pudingy.
Keďže neobsahuje lepok, je vhodný aj pre celiatikov,
Má veľké množstvo využitia a práve preto sa oplatí kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste za rovnaké množstvo zaplatili oveľa viac !