Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 1 kg
Kód: 2378Súvisiaci tovar
Podrobný popis
VANILKOVÝ PUDING BEZ VARENIA (základný recept)
- 100 g pudingového prášku
- 250 ml mlieka alebo vody
Pridajte prášok do mlieka (alebo vody) a dobre premiešajte metličkou. NEŠĽAHAJTE!!!
Nechajte odležať 5 minút a potom puding postupne pridávajte do vymiešaného masla (tuku). Všetko spolu dobre zamiešajte, aby ste získali perfektný hladký krém.
Takto pripravený krém môžete použiť ďalej ako základný krém pre prípravu krémov rôznych chutí.
Na ochutenie môžete použiť extra silné ochucovacie pasty.
POZOR - Ak chcete pudingom ochutiť šľahačku postupujte opačne. Do pudingu pridávajte postupne šľahačku, až získate požadovanú chuť lahodného šľahačkového krému.
Krém by mal byť dostatočne sladký od pudingu. Ak však obľubujete veľmi sladké krémy, môžete vymiešať maslo (tuk) s polovičným množstvom práškového cukru ako uvádza recept.
Náš tip:
Takto pripravený puding môžete aj hneď zjesť, alebo si z neho pripraviť rýchly dezert s piškótami, ovocím a so šľahačkou.
VETERNÍKY BEZ ODPAĽOVANIA
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | cukor; modifikovaný škorb (zemiakový, tapiokový); sušené plnotučné MLIEKO, sušené odstredené MLIEKO, sušená SRVÁTKA, LAKTÓZA; zahusťovadlo: E401-412; arómy, soľ, farbivá: betakarotén, kurkumín -E170, stabilizátory: E203-E341i, E450iii, E516. |
Skladovanie: | Skladujte v suchu do 20°C |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Výživové údaje na 100g: | |
Môže obsahovať: | stopy vajec |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.