SANDRA VELVET / RED VELVET 1 kg (zmes na červený korpus)
Kód: 2248Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÉ CESTO NA RED-VELVET
- 500 g zmesi na RED-VELVET
- 330 ml vody
- 90 ml oleja
Všetky suroviny spolu spojte a nechajte ich odležať (nabobtnať) cca 5 minút. Potom cesto miešajte kotvou (pretínačkou) šľahacieho stroja pri najnižšej rýchlosti približne 1 – 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie.
Rúru si predhrejte na 180°C. Cesto naplňte do tortovej formy, vložte do rúry a pečte pri teplote 170°C.
Pláty na rolády pečte kratšie a pri vyššej teplote 200 - 210°C.
Cesto vystačí na 2. okrúhle formy. Korpusy po upečeni sa dajú 1x prerezať a potom tieto korpusy spojiť, takže torta bude naplnená 3x. Alebo môžete cesto dať upiecť na veľký plech a podľa veľkosti plechu a výšky upečeného cesta, cesto prekrojíte a naplnite.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, PŠENIČNÁ múka, sušené VAJCIA, kypriaci prášok (difosforečnany, uhličitan sodný), kakao so zníženým obsahom tuku, farbivo (karmín, oxidy a hydroxidy železa), soľ, aróma |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1621 kJ/ 388 kcal; Tuky 4,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4g); Sacharidy 76,5g (z toho cukry 47,4g); Vláknina 1,7g; Bielkoviny 9,5g; Soľ 1,1g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.