SANDRA VELVET / RED VELVET 1 kg (zmes na červený korpus)

Kód: 2248
7,60 € / ks 6,91 € bez DPH 0,76 € / 100 g
SKLADOM

Svetová špecialita!

Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.

Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

ZÁKLADNÉ CESTO NA RED-VELVET

Cesto RED-VELVET 500g

  • 500 g zmesi na RED-VELVET 
  • 330 ml vody
  • 90 ml oleja

Všetky suroviny spolu spojte a nechajte ich odležať (nabobtnať) cca 5 minút. Potom cesto miešajte kotvou (pretínačkou) šľahacieho stroja pri najnižšej rýchlosti približne  1 – 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie.

Rúru si predhrejte na 180°C. Cesto naplňte do tortovej formy,  vložte do rúry a pečte pri teplote 170°C.

Pláty na rolády pečte kratšie a pri vyššej teplote 200 - 210°C.

Cesto vystačí na 2. okrúhle formy. Korpusy po upečeni sa dajú 1x prerezať a potom tieto korpusy spojiť, takže torta bude naplnená 3x. Alebo môžete cesto dať upiecť na veľký plech a podľa veľkosti plechu a výšky upečeného cesta, cesto prekrojíte a naplnite.

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor, PŠENIČNÁ múka, sušené VAJCIA, kypriaci prášok (difosforečnany, uhličitan sodný), kakao so zníženým obsahom tuku, farbivo (karmín, oxidy a hydroxidy železa), soľ, aróma
Skladovanie: skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje na 100g: Energia 1621 kJ/ 388 kcal; Tuky 4,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4g); Sacharidy 76,5g (z toho cukry 47,4g); Vláknina 1,7g; Bielkoviny 9,5g; Soľ 1,1g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: