Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 1 kg
Kód: 3292Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto
Zo základného receptu (1/10 balíka) napečiete približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Z celého balíka teda 10x toľko.
- 100 g zmes na odpaľované cesto
- 150 g vyklepnuté vajcia bez škrupiny (cca 3-4 ks)
- 100 g voda
- 100 g rastlinný olej
Všetky suroviny miešajte v kuchynskom robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút.
Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.
Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).
NAŠA RADA:
Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto nenarástlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom, len keď už budú vaše koláčiky upečené.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
? Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 24°C, vždy dobre uzatvorené. |
Krajina pôvodu: | Holandsko |
Výživé údaje na 100 g:: | Energia 2020 kJ/ 483 kcal; Tuky 36g (z toho nasýtené mastné kyseliny 4g); Sacharidy 25g (z toho cukry <0,5g); Vláknina 5,7g; Bielkoviny 21g; Soľ 9,7 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.