Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO kakaové 500 g

Kód: 1102
4,05 € / ks 3,68 € bez DPH 8,10 € / 1 kg
SKLADOM

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!

Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.

Bezlepková variantu nájdete TU.

KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?

Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm

Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

KAKAOVÉ PIŠKÓTOVÉ PLÁTY (KORPUS)

Piškótové cesto tmavé 500g, 1kg

  • 500 g zmesi na piškótové cesto kakaové
  • 350 g vyklepnutých vajec bez škrupiny
  • 150 ml vody
  • 30 g oleja

Všetko okrem oleja dajte do kuchynského robota a šľahajte 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Potom pridajte olej a ešte šľahajte 2 minúty.

Rúru si predhrejte na 200°C. Cesto naplňte do formy,  vložte do rúry a pečte pri teplote 190°C cca 20-25 minút(hrubé pláty a korpusy) alebo 13-15 minút (tenké pláty).

 

Čas pečenia je orientačný a môže sa líšiť v závislosti od typu rúry (napr. pri teplovzdušnej je čas pečenia zvyčajne kratší).

 

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: PŠENIČNÁ múka, cukor, kakaový prášok, emulgátor:carovit, E472b, E477, kypriaca látka: difosforečnany, uhličitany sodné, glukózový sirup, sušené odstredené MLIEKO, PŠENIČNÝ škrob, soľ, antioxidant: kyselina citrónová, zahusťovadlo: xantánová guma, farbivo: prírodný karotén, aróma: vanilín
Skladovanie: skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje na 100g: Energia 1533,99 kJ/ 366,37 kcal; Tuky 3,28 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 2,49 g); Sacharidy 77,49 g (z toho cukry 45,99 g); Vláknina 3,83 g; Bielkoviny 5,97 g; Soľ 1,72 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: