Zmes na tekutú náplň / krém do špicov 140 g
Kód: 1852Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu náplne / krému do špicov:
Suroviny na prípravu:
- 1 balenie (140 g) prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Postup prípravy:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu.
Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.
Naše rady:
- Náplň do špicov dajte až po vrch, aby tam neostával vzduch.
- Na prípravu použijete filtrovanú, alebo prevarenú vodu.
- Ak do náplne pridáte rumovú arómu náplň vydrží 3-4 dni.
- Ak do náplne pridajte UM (rum), tak náplň vydrží v špicoch aj o 2 dni dlhšie (5-6 dní).
- Doba ako dlho vydrží náplň záleží aj od teploty skladovania hotového zákusku.
- Čím chladnejšie, tým dlhšie náplň vydrží.
- Nevystavujte teplote nižšej ako 0 st.Celzia, ani špice NEZMRAZUJTE, lebo tekutá náplň zväčší objem, špic praskne a po rozmrazení náplň vytečie.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | Sušené mlieko plnotučné,cukor,suš,mlieko odtučnené,emulgátor 472 B,kurkumín,aróma ethylvanilín,škrob ( zemiakový a kukuričný),suš.srvátka,rastl.tukpalmový,E407,E341,E450iii,E339ii,E263,dehydr.glukózový sirup,aróma,betakarotén,E170,smot.prášok,mlieč.proteíny. |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 24 °C. |
Výrobca: | Slovensko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.