UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Zmes na tekutú náplň / krém do špicov 140 g

Kód: 1852
4,25 € / ks 3,86 € bez DPH 30,36 € / 1 kg
SKLADOM

3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:

- jednoduchá a rýchla príprava

- výborne chutí

- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní. 

 

Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na prípravu náplne / krému do špicov:

Suroviny na prípravu:

  • 1 balenie (140 g) prášku na náplň do špicov
  • 250 ml vlažnej vody
  • rum / rumová aróma 

Postup prípravy:

Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu.

Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

 

Naše rady:

  •  Náplň do špicov dajte až po vrch, aby tam neostával vzduch. ​
  • Na prípravu použijete filtrovanú, alebo prevarenú vodu.
  • Ak do náplne pridáte rumovú arómu náplň vydrží 3-4 dni.
  • Ak do náplne pridajte UM (rum), tak náplň vydrží v špicoch aj o 2 dni dlhšie (5-6 dní).
  • Doba ako dlho vydrží náplň záleží aj od teploty skladovania hotového zákusku.
  • Čím chladnejšie, tým dlhšie náplň vydrží.
  • Nevystavujte teplote nižšej ako 0 st.Celzia, ani špice NEZMRAZUJTE, lebo tekutá náplň zväčší objem, špic praskne a po rozmrazení náplň vytečie. 

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: Sušené mlieko plnotučné,cukor,suš,mlieko odtučnené,emulgátor 472 B,kurkumín,aróma ethylvanilín,škrob ( zemiakový a kukuričný),suš.srvátka,rastl.tukpalmový,E407,E341,E450iii,E339ii,E263,dehydr.glukózový sirup,aróma,betakarotén,E170,smot.prášok,mlieč.proteíny.
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste do 24 °C.
Výrobca: Slovensko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: