Cesto na domáce vanilkové rožky s orechami 500 g
Kód: 4342Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu:
- cesto najskôr na podložke trochu premieste
- rozdeľte na 6 častí (alebo navážte po 83g) a vyšúľajte z neho na pomúčenej podložke dlhý šúľok s hrúbkou asi 1,2 - 1,3 cm
- šúľok rozdeľte na 4-5 častí, podľa toho aké dlhé chcete mať rožteky
- konce rozkrojených častí zľahka stlačte a vytvarujte rožtek
- ukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie
- pečte pri teplote 170°C kým rožteky začnú trochu hnednúť
- ak chcete mať hrubšiu vrstvu cukru na rožtekoch, tak ešte teplé ich obaľte v práškovom cukre do ktorého ste pridali vanilkový, alebo vanilínový cukor
- ak veľmi nesladíte, nechajte rožteky vychladnúť a potom ich zľahka posypte práškovým cukrom do ktorého ste pridali vanilkový, alebo vanilínový cukor.
Doba minimálnej trvanlivosti:
- cesto 20 dní skladované v chladničke pri teplote do 6°C
- upečené v dobre uzatvorenej nádobe 3 mesiace
Dodatočné parametre
Kategória: | Domáce cestá |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie:: | PŠENIČNÁ MÚKA, 80 % stolný rastlinný margarín (rastlinné tuky palmové; rastlinný olej repkový (79,80%); voda; emulgátor: slnečnicový lecitín, E475; mono a diglyceridy mastných kyselin; soľ; konzervačná látka: kyselina sorbová; maslová aróma; regulátor kyslosti: kyselina citronová; farbivo: karotény), vlašské ORECHY, cukor, VAJCIA. |
Skladovanie: | Skladujte v chladničke v zásuvkach pre mliečne výrobky pri teplote do 6 C. |
Krajina pôvodu: | Slovensko VIERA-NIKA s.r.o |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.