Silikónová forma na mini čokoládky rôznych vzorov 12 ks
Kód: 3039Súvisiaci tovar
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY" NA PRALINKY:
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Farebná čokoláda MALINOVÁ Deco Melts má nie len malinovú farbu, ale aj príchuť.
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Ozdobíte s ňou svoje torty, cupcake, cake-pops a iné. Vhodná aj na výrobu rôznych jedlých dekorácií.
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Lieskovo-orieškový krokant môžete využiť ako:
- na dozdobenie povrchu tartaletiek
- na dozdobenie a dekorovanie zákuskov a toriet
- na dozdobenie a dochutenie zmrzlín
- ako prídavok - príchuť do náplní (zamiešať priamo do náplne)
Množstvo použite podľa potreby.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Praskajúci cukor 40 g.
Zábavná a chutná prísada Praskajúci cukor, pridáva jedinečný zmyslový zážitok do rôznych jedál a dezertov. Cukor praská a šumí v ústach, čo ho robí obľúbeným nielen medzi deťmi, ale aj medzi dospelými, ktorí chcú pridať zábavný prvok do svojich kulinárskych výtvorov. Známe kryštáliky cukru s bublinkami oxidu uhličitého vytvoria vo vašich ústach zábavné praskanie. Pridajte pukajúce cukríky na sušienky a iné (suché) pochúťky alebo ich premiešajte v rozpustenej čokoláde.
Hmotnosť: 40 g
Praskajúci cukor - viac v detailných informáciách
Podrobný popis
Vlastnosti Silikónová forma na mini čokoládky rôznych vzorov:
- Výroba čokoládok: Ideálna na prípravu rôznych druhov čokolád, či izomaltových dekorácií.
- Príprava čokolády: Môžete vytvárať mini čokoládky. Čokoládu si môžete prifarbiť a vytvárať farebné kolekcie.
- Pečenie a varenie: Forma je vhodná aj na iné pochutiny alebo ozdoby z iných poťahových hmôt.
- Kapacita: S 12 priehradkami môžete naraz vytvoriť väčšie množstvo čokoládok čo šetrí čas a energiu.
- Jednoduché vyberanie: Flexibilný silikón umožňuje ľahké a rýchle vybratie hotových čokolád bez ich poškodenia.
- Čistenie: Forma sa dá ľahko čistiť ručne alebo v umývačke riadu, pričom silikónový povrch zaručuje, že na nej neostávajú zvyšky.
- Skladovanie: Silikón je flexibilný, takže forma môže byť pohodlne skladovaná aj v malých priestoroch.
Silikónová forma na mini čokoládky rôznych vzorov je ideálna pre tých, ktorí potrebujú vyrábať väčšie množstvo malých čokoládok naraz, či už pre rodinné oslavy, sviatky, alebo komerčné účely
Dodatočné parametre
Kategória: | Formy na čokoládu |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Malé chutnučké tabličky čokoládok ste už určite videli na facebooku, instagrame alebo pintereste. Zdobia sa nimi torty, zákusky, cupcake.
Takéto mini čokoládky si môžete vyrobiť v našej silikónovej forme. Je to celkom jednoduché. Do umytej a osušenej formy nalejte do jednotlivých otvorov roztopenú kvalitnú čokoládu - vhodné sú viac percentné čokolády Callebaut, alebo iné viac percentné kvalitné čokolády z obchodu. Pred použitím nemusíte formu ničím vystriekať, len roztopiť čokoládu nad parou, alebo ako ste zvyknutí a naliať ju do jednotlivých tabličiek. Nechajte stuhnúť pri izbovej teplote a pred vybraním z formy ju dajte za chvíľku do chladničky, aby sa vám ľahšie vyberala.
Môžete si vyrobiť aj farebné čokoládky: bielu čokoládu zafarbite farbami na čokoládu.
Jednoduchšie je však použiť hotovú farebnú polevu, s ktorej si vyrobíte farebné tabličky.
Rozmer formy: na obrázku
Materiál: silikón
Malé chutnučké tabličky čokoládok ste už určite videli na facebooku, instagrame alebo pintereste. Zdobia sa nimi torty, zákusky, cupcake.
Takéto mini čokoládky si môžete vyrobiť v našej silikónovej forme. Čokoládu si môžete prifarbiť a vyrobiť si farebné tabličky čokolády.
Rozmer formy: 20.4x15x1.5
Materiál: silikón
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.