Silikónová forma SRDCIA 9 ks
Kód: 1678Súvisiaci tovar
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete v popise dolu
Želatína jemne mletá 1 kg.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády.
Praktický nástroj, ktorý uľahčuje proces obalenie jedál alebo dezertov v tekutom čokoládovom premaze je Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády. Pomôcka je nenahraditeľným nástrojom v kuchyni pre tých, ktorí radi pracujú s čokoládou a chcú dosiahnuť profesionálne výsledky pri zdobení a dochutení pečiva a iných jedál.
Materiál: plast a kov
Rozmer:
Pomôcka na máčanie výrobkov - video a ďalšie tipy nájdete v detailných informáciách
Farebná čokoláda ČERVENÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Podrobný popis
Silikónová forma SRDCIA :
- Jemné detaily: Forma zachytáva jemné detaily na vytvorenie srdca.
- Flexibilita: Silikón je pružný a nepriľnavý, tvary sa ľahko vyberajú.
- Jednoduché čistenie: Stačí opláchnuť teplou vodou a čistiacim prostriedkom, opláchnuť a osušiť.
Silikónová forma SRDCIA je všestranným a praktickým nástrojom, ktorý prinesie kreativitu a lásku do vašich dezertov, či už na špeciálne príležitosti alebo na každodenné sladké potešenie.
Dodatočné parametre
Kategória: | Formy na modelované ozdoby |
---|---|
Krajina pôvodu:: | Čína |
*Silikónová forma na dezerty SRDCIA 14 ks. Obľúbené pre ich všestrannosť a jednoduché používanie. Môžu byť použité na prípravu želé, čokoládových dezertov alebo aj zmrzlinových pochúťok, mini dezertov, praliniek, ale aj na výrobu ľadu ... Vyrobíte si aj pekné dekorácie z modelovacej hmoty.
Rozmer formy: 11 x 21 cm
Hĺbka formy: cca 2 cm
Rozmer srdiečka: 3,5 x 3,6 cm
Materiál: silikón
Silikónová forma na dezerty SRDCIA - viac v detailných informáciách
DONUTY v tvare srdca 6 ks - silikónová forma.
Praktická a kreatívna pomôcka na pečenie Silikónová forma na DONUTY v tvare srdca, vám umožní pripraviť lahodné donuty v tvare srdca. Forma je vyrobená z flexibilného a tepelne odolného silikónu, vďaka čomu je jednoduchá na používanie a čistenie. Je ideálna na prípravu donutov pre rôzne príležitosti, ako sú oslavy, sviatky alebo romantické raňajky.
Rozmer formy: 18 x 26 cm
Rozmer srdca: 7 x 7,5 cm
Hĺbka formy: 2 cm
Materiál: silikón
DONUTY v tvare srdca - silikónová forma - viac v detailných informáciách
Silikónová forma SRDCIA 24 ks.
Na vytváranie krásnych a detailných srdiečok pre širokú škálu vašich dezertov a cukrárskych výtvorov máme Silikónovú formu SRDCIA 24 ks. Je vhodná na výrobu čokolád, cukroviniek, želé, fondánu. Vďaka nelepivému povrchu môžete hotové výrobky ľahko vybrať bez toho, aby sa poškodili ich tvary.
Rozmer formy: 34,5 x 26,5 x 2,5 cm
Rozmer jedného srdca: 5 x 5,5 x 2,4 cm
Rozmer formy: 26,5 x 18 cm
Materiál: silikón
Silikónová forma na lízatká - SRDCIA. Kto by nemal rád lízatká? S našou Silikónovou formou na lízatká - SRDCIA, si ich môžete jednoducho a rýchlo pripraviť aj doma. Vytvorte lízatká z cukru alebo čokolády na detské oslavy, či na bežné dni alebo ako príležitostné darčeky.
Rozmer: 20 x 10,8 x 1cm
Materiál: silikón
Silikónová forma na lízatká - SRDCIA - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.