Čokoládové PERLY / guľky ZLATÉ 10 ks
Kód: 4536Súvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Čarovný krém - Enchanted Cream
Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.
Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.
- NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Jedlé ozdoby |
---|---|
Zloženie: | cukor; kakaové maslo; plnotučné sušené MLIEKO; farbivá: uhličitany vápenaté, oxidy a hydroxidy železa; slnečnicový lecitín; prírodná vanilková aróma |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote 12 -22°C. Nevystavujte priamemu svetlu a miestam so zápachom. |
Krajina pôvodu: | EU |
Výživové údaje na 100g: | Energia 2438kJ/566 kcal; Tuk 39 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 24,1 g); Sacharidy 54,6 g, (z toho cukry 54,6 g); Bielkoviny 3,8 g; Soľ 0,1 g |
Upozornenie: | Môže obsahovať sóju. |
Posyp - guličky biele využijete na zdobenie akýchkoľvek cukrárenských výrobkov - na tortu, zákusky, semifréda, francúzske dezerty, zmrzlinu a rôzne iné dezerty.
Posyp - guličky čierne využijete na zdobenie akýchkoľvek cukrárenských výrobkov - na tortu, zákusky, semifréda, francúzske dezerty, zmrzlinu a rôzne iné dezerty.
Posyp - guličky ružové využijete na zdobenie akýchkoľvek cukrárenských výrobkov - na tortu, zákusky, semifréda, francúzske dezerty, zmrzlinu a rôzne iné dezerty.
Posyp - guličky strieborné využijete na zdobenie akýchkoľvek cukrárenských výrobkov - na tortu, zákusky, semifréda, francúzske dezerty, zmrzlinu a rôzne iné dezerty.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové PERLY / guličky ZELENÉ sú vyrobené z bielej čokolády. Sú vhodné na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Priemer: 27 mm
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové PERLY / guľky BIELE sú vyrobené z bielej čokolády. Sú vhodné na zdobenie torty, zákuskov, alebo dezertov.
Priemer: 27 mm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.