Forma na semifredo a minitortičky KRUH Ø 7 cm
Kód: 3875Súvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Ovocná náplň vhodná k potieraniu a plneniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, medové pláty, rezy, rolády, torty...
Výrobca dočasne nevyrába tento druh tovaru, preto sme sa rozhodli Vám ponúknuť vhodnú náhradu, ktorú používame už roky do nášho lineckého pečiva a sme s ňou veľmi spokojní
Ovocná náplň do lineckého pečiva 1 kg
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Čarovný krém - Enchanted Cream
Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.
Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.
- NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 300g poleva POKER
- 60-90g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Kovové formy |
---|---|
Krajina pôvodu: | EU |
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK.
Ideálnym nástrojom na prípravu tohto tradičného talianskeho mrazeného dezertu je Forma na semifredo TROJUHOLNÍK. Trojuholníkový tvar dodá semifreddu moderný a zaujímavý vzhľad, vďaka čomu sa stane atraktívnym prvkom na každom dezertnom stole. Je vhodná na rôzne krémové, ovocné či čokoládové variácie semifredda, no môžete ju využiť aj na iné dezerty.
Rozmer: dĺžka strany 8 cm (rovnostranný trojuholník)
Výška: 4 cm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Balenie: 1 ks formička, 1 pevný trojuholník s držiakom
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK - viac v detailných informáciách
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Pripravte si elegantné dezerty v tvare ruží, ktoré oslnia na každej príležitosti s našou Silikónovou formou na moderné francúzske dezerty a semifredo - Ruža. Forma je ideálna pre prípravu semifreda, mousse alebo rôznych sladkých pochúťok s jemným a detailným dizajnom.
Rozmer: 30 x 17,5 x 6 cm
Materiál: silikón
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Radi by ste si doma vytvorili moderné dezerty? Silikónová forma KOCKY na moderné francúzske dezerty a semifreda, je elegantný nástroj nielen pre profesionálnych, ale aj pre domácich cukrárov. Je ideálna na prípravu rôznych druhov dezertov vrátane jemných mousse, semifredda, tortičiek, brownies a mrazených dezertov.
Rozmer tehličky: 3,5 x 3,5 x 3 cm.
Rozmer formy: 29,7 x 17,2 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
DONUT silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifreddo. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 20 x 5 cm
Materiál: silikón
Forma je vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.