Forma na semifredo TROJUHOLNÍK
Kód: 1993Súvisiaci tovar
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Ovocná náplň vhodná k potieraniu a plneniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, medové pláty, rezy, rolády, torty...
Výrobca dočasne nevyrába tento druh tovaru, preto sme sa rozhodli Vám ponúknuť vhodnú náhradu, ktorú používame už roky do nášho lineckého pečiva a sme s ňou veľmi spokojní
Ovocná náplň do lineckého pečiva 1 kg
Balenie obsahuje aj rozprašovač.
Želatína v spreji sa používa na preleštenie ovocia - znamená to, že želatína sa nastrieka na ovocie, aby malo pekný lesk a bolo dlho čerstvé. Zabraňuje totiž oxidácií ovocia.
Podrobný popis
Vlastnosti Forma na semifredo TROJUHOLNÍK:
- Materiál: Forma je často vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, flexibilného silikónu alebo plastu, čo umožňuje jednoduché vyberanie dezertu po zmrazení.
- Tvar: Trojuholníkový tvar umožňuje vytvoriť zaujímavý a netradičný dezert, ktorý okamžite upúta pozornosť.
- Kapacita: Forma je dostatočne veľká na prípravu viacporciového semifredda, ktoré môžete nakrájať na menšie kúsky.
Výhody:
- Unikátny dizajn: Trojuholníkový tvar prináša originálny vzhľad a dodáva semifredu moderný a štýlový dojem.
- Jednoduché vyberanie: Flexibilný materiál zabezpečuje, že semifreddo sa jednoducho vyberie z formy bez poškodenia tvaru.
- Viacúčelovosť: Forma môže byť použitá nielen na semifreddo, ale aj na prípravu iných mrazených dezertov, mousse, želé či vrstvených zákuskov.
Použitie:
- Príprava semifredda: Vložte do formy svoju obľúbenú zmes na semifreddo, nechajte ju stuhnúť v mrazničke a potom ju vyklopte na podnos a servírujte.
- Iné dezerty: Okrem semifredda môžete formu využiť na mrazené dezerty, želé, mousse alebo vrstvené koláče.
- Kreatívne využitie: Použite formu na vytvorenie moderných a vizuálne atraktívnych dezertov na oslavy, svadby alebo špeciálne príležitosti.
Údržba:
- Čistenie: Forma sa ľahko čistí, môže byť umývaná ručne s jemným čistiacim prostriedkom alebo vložená do umývačky riadu.
- Skladovanie: Flexibilné formy môžete pohodlne uložiť, pretože nezaberajú veľa miesta a sú odolné voči deformácii.
- Teplotná odolnosť: Forma je vhodná na mrazenie aj na prípravu dezertov pri nižších teplotách.
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK je skvelým pomocníkom pre tých, ktorí chcú svojim dezertom dodať profesionálny a estetický vzhľad, pričom zachovajú jednoduchosť prípravy a podávania.
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo je Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 8 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 29,5 x 17 cm
Materiál: silikón
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Radi by ste si doma vytvorili moderné dezerty? Silikónová forma KOCKY na moderné francúzske dezerty a semifreda, je elegantný nástroj nielen pre profesionálnych, ale aj pre domácich cukrárov. Je ideálna na prípravu rôznych druhov dezertov vrátane jemných mousse, semifredda, tortičiek, brownies a mrazených dezertov.
Rozmer tehličky: 3,5 x 3,5 x 3 cm.
Rozmer formy: 29,7 x 17,2 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Táto silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie. Vďaka nej môžete pripraviť napríklad:
- mini hranaté brownies alebo bábovky
- semifredo
- moderné francúzske mrazené dezerty
Rozmer tehličky: 8 x 3 x 3 cm.
Rozmer formy: 30 x 17,5 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
Forma vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
PUSINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Silikónová forma PUSINKY je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo. S kapacitou na 15 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer formy: 17 x 29 cm
Rozmer PUSINKY: spodná šírka 3,5 cm, výška 5 cm
Materiál: silikón
PUSINKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.