Forma na semifredo TROJUHOLNÍK
Kód: 1993Súvisiaci tovar
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Ovocná náplň vhodná k potieraniu a plneniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, medové pláty, rezy, rolády, torty...
Balenie obsahuje aj rozprašovač.
Želatína v spreji sa používa na preleštenie ovocia - znamená to, že želatína sa nastrieka na ovocie, aby malo pekný lesk a bolo dlho čerstvé. Zabraňuje totiž oxidácií ovocia.
Podrobný popis
Vlastnosti Forma na semifredo TROJUHOLNÍK:
- Materiál: Forma je často vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, flexibilného silikónu alebo plastu, čo umožňuje jednoduché vyberanie dezertu po zmrazení.
- Tvar: Trojuholníkový tvar umožňuje vytvoriť zaujímavý a netradičný dezert, ktorý okamžite upúta pozornosť.
- Kapacita: Forma je dostatočne veľká na prípravu viacporciového semifredda, ktoré môžete nakrájať na menšie kúsky.
Výhody:
- Unikátny dizajn: Trojuholníkový tvar prináša originálny vzhľad a dodáva semifredu moderný a štýlový dojem.
- Jednoduché vyberanie: Flexibilný materiál zabezpečuje, že semifreddo sa jednoducho vyberie z formy bez poškodenia tvaru.
- Viacúčelovosť: Forma môže byť použitá nielen na semifreddo, ale aj na prípravu iných mrazených dezertov, mousse, želé či vrstvených zákuskov.
Použitie:
- Príprava semifredda: Vložte do formy svoju obľúbenú zmes na semifreddo, nechajte ju stuhnúť v mrazničke a potom ju vyklopte na podnos a servírujte.
- Iné dezerty: Okrem semifredda môžete formu využiť na mrazené dezerty, želé, mousse alebo vrstvené koláče.
- Kreatívne využitie: Použite formu na vytvorenie moderných a vizuálne atraktívnych dezertov na oslavy, svadby alebo špeciálne príležitosti.
Údržba:
- Čistenie: Forma sa ľahko čistí, môže byť umývaná ručne s jemným čistiacim prostriedkom alebo vložená do umývačky riadu.
- Skladovanie: Flexibilné formy môžete pohodlne uložiť, pretože nezaberajú veľa miesta a sú odolné voči deformácii.
- Teplotná odolnosť: Forma je vhodná na mrazenie aj na prípravu dezertov pri nižších teplotách.
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK je skvelým pomocníkom pre tých, ktorí chcú svojim dezertom dodať profesionálny a estetický vzhľad, pričom zachovajú jednoduchosť prípravy a podávania.
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo je Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 8 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 29,5 x 17 cm
Materiál: silikón
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Radi by ste si doma vytvorili moderné dezerty? Silikónová forma KOCKY na moderné francúzske dezerty a semifreda, je elegantný nástroj nielen pre profesionálnych, ale aj pre domácich cukrárov. Je ideálna na prípravu rôznych druhov dezertov vrátane jemných mousse, semifredda, tortičiek, brownies a mrazených dezertov.
Rozmer tehličky: 3,5 x 3,5 x 3 cm.
Rozmer formy: 29,7 x 17,2 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Táto silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie. Vďaka nej môžete pripraviť napríklad:
- mini hranaté brownies alebo bábovky
- semifredo
- moderné francúzske mrazené dezerty
Rozmer tehličky: 8 x 3 x 3 cm.
Rozmer formy: 30 x 17,5 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
Forma vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
PUSINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Silikónová forma PUSINKY je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo. S kapacitou na 15 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer formy: 17 x 29 cm
Rozmer PUSINKY: spodná šírka 3,5 cm, výška 5 cm
Materiál: silikón
PUSINKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.