Forma na semifredo a minitortičky KRUH Ø 7 cm (nižšia)
Kód: 1507Súvisiaci tovar
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Hotový stočený plát na roládu - stačí len rozvinúť, naplniť a opäť zrolovať. Je perfektne vláčny a neobsahuje konzervanty. Pečieme ho vždy čerstvý na objednávku.
Rozmer: 40 x 30
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Ovocná náplň vhodná k potieraniu a plneniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, medové pláty, rezy, rolády, torty...
Výrobca dočasne nevyrába tento druh tovaru, preto sme sa rozhodli Vám ponúknuť vhodnú náhradu, ktorú používame už roky do nášho lineckého pečiva a sme s ňou veľmi spokojní
Ovocná náplň do lineckého pečiva 1 kg
Čarovný krém - Enchanted Cream
Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.
Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.
- NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).
Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK.
Ideálnym nástrojom na prípravu tohto tradičného talianskeho mrazeného dezertu je Forma na semifredo TROJUHOLNÍK. Trojuholníkový tvar dodá semifreddu moderný a zaujímavý vzhľad, vďaka čomu sa stane atraktívnym prvkom na každom dezertnom stole. Je vhodná na rôzne krémové, ovocné či čokoládové variácie semifredda, no môžete ju využiť aj na iné dezerty.
Rozmer: dĺžka strany 8 cm (rovnostranný trojuholník)
Výška: 4 cm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Balenie: 1 ks formička, 1 pevný trojuholník s držiakom
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK - viac v detailných informáciách
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Radi by ste si doma vytvorili moderné dezerty? Silikónová forma KOCKY na moderné francúzske dezerty a semifreda, je elegantný nástroj nielen pre profesionálnych, ale aj pre domácich cukrárov. Je ideálna na prípravu rôznych druhov dezertov vrátane jemných mousse, semifredda, tortičiek, brownies a mrazených dezertov.
Rozmer tehličky: 3,5 x 3,5 x 3 cm.
Rozmer formy: 29,7 x 17,2 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
*BUBLINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Silikónová forma BUBLINKY je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
Rozmer: 20 x 20 x 5 cm
Materiál: silikón
BUBLINKY silikónová forma - viac v detailných informáciách
DONUT silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifreddo. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 20 x 5 cm
Materiál: silikón
Forma je vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Pripravte si elegantné dezerty v tvare ruží, ktoré oslnia na každej príležitosti s našou Silikónovou formou na moderné francúzske dezerty a semifredo - Ruža. Forma je ideálna pre prípravu semifreda, mousse alebo rôznych sladkých pochúťok s jemným a detailným dizajnom.
Rozmer: 30 x 17,5 x 6 cm
Materiál: silikón
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.