Forma srnčí chrbát
Kód: 1427Súvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Sušené vaječné bielka majú vynikajúcu schopnosť penenia, sú ideálne na prípravu rôznych cukrárenských výrobkov.
Používajú sa hlavne na makronky, penové pečivo, snehové pusinky (meringues), sultánky, ubobenie medovníčkov, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!
Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).
Použitie:
- 300g poleva POKER
- 60-90g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.
Prečo sú hrozienka zdravé?
- obsahujú vlákninu, vitamíny (B, C, E), minerálne látky (draslík, železo) a kyselinu listovú
- zabraňujú usadzovaniu tuku v tele a zlepšujú metabolizmus
- sú prirodzeným zdrojom antioxidantov, ktoré spomaľujú starnutie
- konzumáciou si môžete zlepšiť kvalitu spánku, prácu obličiek a pľúc
- je obľúbenou voľbou ľudí, ktorí športujú, kvôli doplneniu energie
- hrozienka obsahujú kyselinu oleanovú, ktorá chráni zuby pred vytvorením zubného kazu
Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Tipy na použitie
Sušené plody možno konzumovať priamo, alebo ich pridať do vločkových a orieškových zmesí. Taktiež sa výborne hodia na prípravu koláčov, raw dezertov a ovsených kaší. Je to vhodná náhrada sladkostí. Môžete si ich pribaliť na cesty ako snack, desiatu, či olovrant.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Forma na pečenie ø 24 x 3,5 cm.
Univerzálny kuchynský nástroj, Forma na pečenie slúži na prípravu rôznych druhov jedál, od sladkých koláčov až po slané zapekané pokrmy. Kvalitná forma zabezpečuje rovnomerné prepečenie, uľahčuje vyberanie hotových pokrmov a je základným vybavením každej kuchyne. K dispozícii sú rôzne tvary, veľkosti a materiály, aby vyhovovali rôznym receptom a technikám pečenia.
Rozmer: ø 24 cm
Výška: 3,5 cm
Materiál: uhlíková oceľ
Forma na pečenie - viac v detailných informáciách
Okrúhla tortová forma na pečenie Ø 20 cm.
Základným kuchynským nástrojom určeným na prípravu tort, koláčov a ďalších dezertov je Okrúhla tortová forma na pečenie. Forma je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla počas pečenia, čo je nevyhnutné pre dosiahnutie rovnomerne upečeného a chutného výsledku. Vďaka jednoduchému dizajnu a praktickým vlastnostiam je vhodná pre každého, kto sa venuje pečeniu.
Rozmer: 20 cm, výška 6,5 cm.
Farba: čierna alebo tyrkysová (podľa dostupnosti)
Mteriál: kov
Okrúhla tortová forma na pečenie - viac v detailných informáciách
Forma na pečenie ø 15,5 x 3,5 cm.
Univerzálny kuchynský nástroj, Forma na pečenie slúži na prípravu rôznych druhov jedál, od sladkých koláčov až po slané zapekané pokrmy. Kvalitná forma zabezpečuje rovnomerné prepečenie, uľahčuje vyberanie hotových pokrmov a je základným vybavením každej kuchyne. K dispozícii sú rôzne tvary, veľkosti a materiály, aby vyhovovali rôznym receptom a technikám pečenia.
Spodný vnútorný priemer: 15,5 cm
Vrchný vnútorný priemer: 18,5 cm
Výška: 3,5 cm
Materiál:
Forma na pečenie - viac v detailných informáciách
OKRÚHLA papierová forma na pečenie Ø 10/3 cm. Vhodná na pečenie rôznych ciest, koláčov, mini tortičiek, koláčov z drobenkového cesta, mini cheesecake a iné aj slané výrobky. Forma vydrží pečenie bez deformácie a tak budú vaše sladké a slané výtvory pekne rovnomerné.
Rozmery:
priemer: 10 cm
výška: 3 cm
Materiál: nepremastiteľný papier
Farba: hnedá so zlatými vzormi
OKRÚHLA papierová forma na pečenie - viac v detailných informáciách
Kovová forma na pečenie s nepriľnavým povrchom 33 x 18 cm.
Kvalitný kuchynský nástroj, Kovová forma na pečenie s nepriľnavým povrchom je určená na pečenie rôznych druhov pečiva, dezertov alebo slaných pokrmov. Forma má obdĺžnikový tvar s oblými rohmi, čo dodáva pečivu jemnejší vzhľad a zároveň umožňuje jednoduchšie vyklopenie hotového produktu. Je vhodná na pečenie koláčov + chlebíkov s redšou konzistenciou.
Rozmer: 33 x 18 cm
Materiál: kov
Kovová forma na pečenie s nepriľnavým povrchom - viac v detailných informáciách
Pevná ozdobná forma v tvare hviezdy na pečenie piškót a koláčov z liateho alebo muffinového cesta.
V hnedom prevedení so zlatými vzormi.
Rozmer: 125x80/3,5cm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.