Formičky na pečivo MINI ORIEŠKY 20 ks
Kód: 4208Súvisiaci tovar
Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).
Použitie:
- 300g polevy NIVES
- 270g stužený tuk CERA
- 30g olej
Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Podrobný popis
Recept na prípravu domácich čokoládových ozdôb na stromček:
250 g | 100% stužený tuk |
250 g | práškový cukor |
1 bal. | vanilínový cukor |
70 g | kakao holanské extra tmavé |
110 g | maizena (kukuričný škrob) |
pár kvapiek | rum, alebo rumová aróma, prípadne iná príchuť - ochucovacia pasta |
Na šporáku rozpustite stužený tuk, pridajte všetky ostatné suroviny okrem príchute (rum, alebo iná príchuť ktorú si zvolíte), dobre premiešajte a krátko nechajte prejsť varom. Do odstavenej čokoládovej hmoty nakoniec primiešajte zvolenú príchuť.
Formičky vystriekajte sprejom (CARLEX alebo GOLDWAX), prípadne ich vymastite olejom so štetcom a nalievajte do nich pripravenú čokoládovú hmotu.
Čokoládky nechajte stuhnúť pri izbovej teplote. Nikdy ich nedávajte stuhnúť do chladničky, alebo na chladné miesto. ináč by na povrch čokoládiek vystúpil tuk!
Po stuhnutí čokoládky vyklopte z formičiek a máte hotové domáce čokoládové ozdoby. Môžete ich zabaliť a zavesiť na stromček, alebo ich len položiť pod stromček na tácku.
OBMENA:
- 60 g kakao
- 50 g maizena
- 70 g zomleté popražené oriešky
Formičky na pečivo MEDVEDÍK/BRUMÍK 20 ks.
Výška: 50 mm
Šírka: 33 mm
Hĺbka: 10 mm
Materiál: pocínovaný plech
Balenie: 20 ks
VÝŠKA | 50 mm |
---|---|
ŠÍRKA | 33 mm |
HĹBKA | 10 mm |
MATERIÁL | pocínovaný plech |
POČET KS V BALENÍ | 20 |
Rozmer: 16,5 x 2,1 cm
Materiál: potravinárska nerez
MATERIÁL | pocínovaný plech |
---|---|
POČET KS V BALENÍ | 30 |
Sada obsahuje 6 druhov formičiek po 5 kusov z každého druhu.
Obrázok je ilustračný. Druhy formičiek sa môžu meniť.
Formičky na vianočné pečivo ROŽKY sú vhodné na prípravu vanilkových, alebo kokosových rožkov.
Výška: 70 mm
Šírka: 26 mm
Hĺbka: 8 mm
Materiál: pocínovaný plech
Balenie: 20 ks
VÝŠKA | 70 mm |
---|---|
ŠÍRKA | 26 mm |
HĹBKA | 8 mm |
MATERIÁL | pocínovaný plech |
POČET KS V BALENÍ | 20 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.