Panettone extra vysoká forma Ø 16 cm
Kód: 3877Súvisiaci tovar
Prečo sú hrozienka zdravé?
- obsahujú vlákninu, vitamíny (B, C, E), minerálne látky (draslík, železo) a kyselinu listovú
- zabraňujú usadzovaniu tuku v tele a zlepšujú metabolizmus
- sú prirodzeným zdrojom antioxidantov, ktoré spomaľujú starnutie
- konzumáciou si môžete zlepšiť kvalitu spánku, prácu obličiek a pľúc
- je obľúbenou voľbou ľudí, ktorí športujú, kvôli doplneniu energie
- hrozienka obsahujú kyselinu oleanovú, ktorá chráni zuby pred vytvorením zubného kazu
Vo všeobecnosti sušené ovocie obsahuje viac cukru, preto ich treba konzumovať s mierou.
Tipy na použitie
Sušené plody možno konzumovať priamo, alebo ich pridať do vločkových a orieškových zmesí. Taktiež sa výborne hodia na prípravu koláčov, raw dezertov a ovsených kaší. Je to vhodná náhrada sladkostí. Môžete si ich pribaliť na cesty ako snack, desiatu, či olovrant.
Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Malé papierové formy na Panettone a iné kysnuté výrobky. Ocenia ich hlavne tí, ktorí si chcú len vyskúšať pečenie v takýchto formách, alebo chcú piecť len raz, napr. na Vianoce.
Cesto sa vďaka nepriľnavému povrchu neprilepí a umožní ľahké vybratie produktu z formy. Odporúčaná teplota pri pečení v obale je 200°C
Materiál: papier vhodný na pečenie
Rozmery:
priemer: 7,5 cm
výška: 4,9 cm
Papierová forma vhodná na pečenie Panettone a iných kysnutých výrobkov. Ocenia ju hlavne tí, ktorí si chcú len vyskúšať pečenie v takejto forme, alebo chcú piecť len raz, napr. na vianoce.
Cesto sa vďaka nepriľnavému povrchu neprilepí a umožní ľahké vybratie produktu z formy. Odporúčaná teplota pri pečení v obale je 200°C
materiál: papier so vzorom vhodný na pečenie
priemer formy 17 cm
výška formy 11 cm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.