Posuvná forma na pečenie KRUH s nastavením veľkosti od 18 - 32 cm (výška 20 cm)
Kód: 4287Súvisiaci tovar
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
Fond MALINA 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).
Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Kovové formy |
---|---|
Krajina pôvodu: | Nemecko |
*Forma na pečenie - sada SRDCE, KRUH, ŠTVOREC 2TR. Výber sady foriem na pečenie je vynikajúcou voľbou pre každého, kto rád pečie rôzne druhy koláčov, tort a iných sladkostí.
Rozmery:
SRDCE: 23 x 22,5 x 6,5 cm
KRUH: 26 x 6,5 cm
ŠTVOREC: 28 x 28 x 6,5 cm
ZĽAVA z dôvodu menšieho poškodenia formy
Forma na pečenie - sada SRDCE, KRUH, ŠTVOREC - viac v detailných informáciách
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy (Ø24 cm, Ø26 cm, Ø28 cm).
Ideálna na prípravu viacvrstvových tort a dezertov je Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy. Formy vám umožnia upiecť tortu v troch rôznych vrstvách naraz, čo výrazne uľahčuje prípravu komplexných viacúrovňových dezertov. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý zaisťuje rovnomerné pečenie a jednoduché vyberanie upečeného cesta.
Rozmer: 24 cm
26 cm
28 cm
Materiál: kov
Farba: čierna alebo strieborná
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.