Štvorcová tortová forma na pečenie 28 cm
Kód: 3389/28Súvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Cukrárske krémové maslo 1,25 kg
Často používanou prísadou pre cukrárske a pekárske účely, na výrobu krémov, náplní a polev na torty, koláče a ďalšie dezerty, je Cukrárske krémové maslo. Maslo je špeciálne upravené pre cukrárske účely, aby malo jemnejšiu konzistenciu a bolo ľahšie spracovateľné.
Váha: 1,25 kg
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Viac tipov a recept nájdete v detailných informáciách.
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Kovové formy |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Okrúhla tortová forma na pečenie Ø 28 cm.
Základným kuchynským nástrojom určeným na prípravu tort, koláčov a ďalších dezertov je Okrúhla tortová forma na pečenie. Forma je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý zabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla počas pečenia, čo je nevyhnutné pre dosiahnutie rovnomerne upečeného a chutného výsledku. Vďaka jednoduchému dizajnu a praktickým vlastnostiam je vhodná pre každého, kto sa venuje pečeniu.
Rozmer: 28 cm
Materiál: kov
Farba: čierna
Okrúhla tortová forma na pečenie - viac v detailných informáciách
*Okrúhla tortová forma na pečenie Ø 28 cm (2TR).
Okrúhle tortové formy na pečenie sú ideálnym nástrojom pre každého nadšenca pečenia. Formy sú navrhnuté tak, aby poskytovali dokonalý výsledok pre rôzne veľkosti tort a koláčov. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú rovnomerné pečenie a dlhú životnosť.
Rozmer: Ø 28 cm
Farba: čierna alebo strieborná
Výška: 6,5 cm
ZĽAVA: na forme je malý škrabanec, čo nemá vplyv na funkčnosť formy.
Okrúhla tortová forma na pečenie - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.