Štvorcová tortová forma na pečenie 3 kusy (24 cm, 26 cm, 28 cm) 2. TRIEDA
Kód: 3389/2TRSúvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Ochucovacia pasta BROSKYŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g
Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Kovové formy |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Pečiete často a nechcete mať doma veľa rôznych foriem? Potom bude pre Vás táto forma skvelým pomocníkom v kuchyni! Viete si ju nastaviť na priemer od 16 cm až na veľký kruh s priemerom 30 cm.
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy (Ø 18 cm, Ø 20 cm, Ø 22 cm).
Ideálna na prípravu viacvrstvových tort a dezertov je Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy. Formy vám umožnia upiecť tortu v troch rôznych vrstvách naraz, čo výrazne uľahčuje prípravu komplexných viacúrovňových dezertov. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý zaisťuje rovnomerné pečenie a jednoduché vyberanie upečeného cesta.
Farba: čierna alebo strieborná
Materiál: kov
Rozmer: 18 cm
20 cm
22 cm
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy - viac v detailných informáciách
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy (Ø24 cm, Ø26 cm, Ø28 cm).
Ideálna na prípravu viacvrstvových tort a dezertov je Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy. Formy vám umožnia upiecť tortu v troch rôznych vrstvách naraz, čo výrazne uľahčuje prípravu komplexných viacúrovňových dezertov. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, ktorý zaisťuje rovnomerné pečenie a jednoduché vyberanie upečeného cesta.
Rozmer: 24 cm
26 cm
28 cm
Materiál: kov
Farba: čierna alebo strieborná
Okrúhla tortová forma na pečenie 3 kusy - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.