Domáce medové pláty na tortu SRDCE S výrez 5 ks
Kód: 3792Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Doba spotreby medových plátov pri bežnom skladovaní je 6 mesiacov. Sucho pláty vysušuje, preto ak ich budete používať neskôr treba ich dobre zabaliť do hrubého igelitového vrecka, alebo do igelitovej tašky. Takto ich nechajte odložené, podľa možnosti tam, kde je vlhkejšie. Ak máte suchý byt, pláty môžu stvrdnúť aj skôr.
Vtedy odporúčame pláty pred plnením rozložiť na rovnú plochu a každý zľahka potrieť redším lekvárom (nie veľa, aby sa pláty nerozmočili). Ak je lekvár hustý zrieďte ho pred potieraním na pláty trochou prevarenej a vychladnutej vody. Po natretí lekvárom počkajte asi 5 minút a potom môžete medové pláty plniť plnkou, ktorá obsahuje aj pudingovú zložku, od ktorej pláty pekne za 1 deň zmäknú.
Rada na záver:
Naplnené pláty odporúčame zaťažiť plechom alebo táckou, na ktorú položíte asi 4 kg záťaže (1 kilové balenie cukor, alebo múku) a nechajte do druhého dňa zmäknúť mimo chladničky. V lete stačí aj 5-6 hodín. Potom naplnené medové pláty dajte stuhnúť do chladničky a po stuhnutí ich polejte čokoládovou polevou a pokrájajte na rezy.
Dodatočné parametre
Kategória: | Medové pláty |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | PŠENIČNÁ MÚKA, VAJCIA, cukor, 80 % stolný rastlinný margarín (rastlinné tuky palmové; rastlinný olej repkový (79,80%); voda; emulgátory: polyglycerolové esterymastných kyselín,monodyglyceridy mastných kyselína slnečnicový lecitín, jedlá soľ ( 0,25%) konzervačná látka: kyselina sorbová;regulátor kyslosti: kyselina citronová; farbivo: karotény), med, škorica, kypriaci prášok (hydrogénuhličitan sodný), vanilkový cukor. |
Skladovanie: | Skladovať pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. |
Krajina pôvodu: | Slovensko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.