*Ochucovacia pasta JABLKO Apple Pie 100 g

Kód: 4467
Akcia VÝPREDAJ
Značka: FunCakes
5,60 € –64 %
Ochucovacia pasta JABLKO 100g
5,60 € –64 % 1,99 € / ks 1,66 € bez DPH 19,90 € / 1 kg
SKLADOM

OCHUCOVACIA PASTA JABLKO 100 g.

Ochucovacia pasta Jablko 100 g. Je vhodná na dochutenie dezertov, jogurtov, ovsených vločiek, smoothies a podobne. Jej sladká a ovocná chuť jahody pridáva do každého jedla výnimočnú príchuť.

Použite ju na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku

Ak by ste piekli pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Doba minimálnej spotreby: 31/12/2024. Takýto tovar je možné konzumovať najmenej ešte 1 mesiac po skončení minimálnej spotreby. 

Viac v detailných informáciách.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ochucovacia pasta Jablko 100 g

Je vhodná aj na dochutenie jogurtov, smoothie, šľahačky, zmrzliny, koláčov, muffinov a mnohých ďalších dezertov. Môžete ju pridať aj do müsli, cereálií, alebo pripraviť s ňou osviežujúce nápoje.

Táto ochucovacia pasta jahoda má obsah 120 g a je veľmi praktická na použitie. Stačí pridať malé množstvo a okamžite získate intenzívnu chuť jahody. Je skvelou alternatívou k umelým príchutiam a cukru.

Odporúčame skúsiť túto ochucovaciu pastu jahoda a obohatiť tak svoje jedlá a nápoje o príjemnú chuť jahody.

Dodatočné parametre

Kategória: Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor , glukózový sirup , jablková šťava ,MLIEKO ,aroma ,Farbivo :karamel , Regulátor kyslosti : kyselina citrónová , Zahusťovadlo : karagén.
Skladovanie: pri teplote od 8°C do 25°C.
Krajina pôvodu: EU
Výživové údaje na 100g: Energia 1235 kJ/295 kcal; Tuky 1 g (z toho nasýtené mastné kyseliny1 g); Sacharidy 71 g (z toho cukry 63 g; Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: