Náplne, džemy, plnky
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia

Cukrárske krémové maslo 2,5 kg je spojenie živočíšneho a rastlinného masla. Nie je to margarín s maslovou príchuťou!!! Maslo je špeciálne upravené a má úžasné vlastnosti, čo iné maslá nemajú.
Cukrárske krémové maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, má teda chuť a vylepšené vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Obsahuje 80% tuku (klasické maslo obsahuje 82%, čo je viac len o 2%)
Cukrárske krémové maslo sa používa na výrobu krémov na torty a zákusky, na prípravu rôznych náplní a ciest, alebo pri príprave polevy.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Váha: 2,5 kg
Cukrárske krémové maslo - viac v detailných informáciách


Citrónová ovocná náplň je vhodná do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku: najmenej 780g.

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg
Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)
Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Ovocná náplň vhodná hlavne na plnenie lineckého pečiva. Pečivo naplnené touto náplňou bude výborne chutiť a ostane vláčne omnoho dlhšie, ako naplnené inou marmeládou, alebo džemom. Keďže je náplň trochu redšia, aby náplň dobre v pečive držala - nešmýkala sa, treba pečivo plniť takto:
Naneste náplň na spodnú časť pečiva a nechajte takto pečivo postáť niekoľko hodín, napr. od rána do večera, alebo od večera do rána. Potom pečivo s náplňou prikryte druhým pečivom a ozdobte podľa fantázie.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Výhodné veľké balenie - malinový gél, ktorý obsahuje 25 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet a dezertov.

Ovocný gél, obsahuje až 64%-ný podiel ovocia.
Návod na prípravu SUPER RÝCHLEHO a jednoduchého krému nájdete v Detailných informáciách.

Pistáciová náplň / pasta je vyrobená z kvalitnej bielej čokolády a pistácií. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek, do náplne na dubajskú čokoládu, alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.
Hmotnosť: 250 g

3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Výhodné veľké balenie - jahodový gél, ktorý obsahuje až 45 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)

Pistáciová náplň / pasta je vyrobená z kvalitnej bielej čokolády a pistácií. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek, do náplne na dubajskú čokoládu, alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.
Hmotnosť: 500 g

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg
Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)
Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.
NÁVOD:
- 100g prípravku
- 1000g ovocná šťava/voda
- 300 - 600g jemný cukor
- pridajte toľko ovocia, koľko chcete
Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.

Ovocný kiwi gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g kiwi gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou kiwi gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Biela čokoláda náplň / pasta 500 g. Je vhodná na plnenie tartaletiek, praliniek alebo iných sladkých dezertov. Môže sa použiť aj na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní. Vyrobená kvalitnej z bielej čokolády.
Obsah bielej čokolády je 20 %.
Hmotnosť: 500 g
Biela čokoláda náplň / pasta - viac v detailných informáciách

Ovocné pyré MARAKUJA 1 l. Výrazná chuť a prirodzená aróma. Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJU !
Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
Ovocné pyré MARAKUJA 1 l - viac v detailných informáciách.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Prášková zmes na výrobu cheesecake, tvarohových koláčov a zákuskov bez pečenia
Jedno 200g balenie vystačí na cheesecake s priemerom do 28 cm.
Postup na prípravu nájdete v podrobných informáciách.

Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.
Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia je vhodná na pečenie aj na priamu aplikáciu.

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
140 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 20 ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)

Výhodné veľké balenie - marhuľový gél, ktorý obsahuje až 56% podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

3 dôvody, prečo je táto Zmes na tekutú náplň do špicov TOP:
- jednoduchá a rýchla príprava
- výborne chutí
- špic s touto náplňou vydrží až 6 dní.
Návod na prípravu a viac info nájdete nižšie v Detailných informáciách.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom čučoriedok (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%).
Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.
Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Ovocná náplň FRUITFUL POMARANČ obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL MALINA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL JAHODA obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.