DARINKA linecká náplň 1 kg
Kód: 2481Súvisiaci tovar
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V balení sa nachádza 17-19 ks košíčkov. Stačí ich už len naplniť.
Príklady:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Chcete si doma upiecť také medové rezy, ako robili kedysi naše staré mamy?
S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry, obsahujú kvalitnú múku, čerstvé vajcia aj med.
Sú ručne vaľkané a preto nie sú také mäkké, ako tie ktoré kúpite v obchode. (Tie sa pripravujú z liateho, nie z vaľkaného cesta - a to nie sú potom ako od babky). Po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.
V balení sú 4 ks, rozmer 24 x 30,5 cm. Z jedného balenia pripravíte 60 ks veľkých medových rezov (8 x 1,5 cm), alebo 84 ks menších (4 x 2 cm).
Spôsob krájania rezov nájdete v galérii obrázkov
Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu nájdete dolu v detailoch.
Hmotnosť balenia je 840g.
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
TARTALETKY na plnenie rôzne druhy, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 34 ks.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
- Tartaletky sú už hotové, stačí ich len naplniť.
- Tieto tartaletky sa môžu ešte aj zapiecť v rúre na 180°C (plnky obsahujúce vajce,...)
- Balenie obsahuje rôzne tvary aj príchute.
LOĎKY- podľa dostupnosti kakaové alebo svetlé
Počet v balení: 4 ks Rozmer: 70 mm
ŠTVORCE
Počet v balení: 18 ks Rozmer: 45 x 45 mm
OKRÚHLE
Počet v balení: 12 ks Rozmer: Ø 44 mm
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (3%); glukózo-fruktózový sirup; invertný cukrový sirup; kukuričný škrob; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; soľ; voda; farbivo: E150d; aróma.
Skladovanie: V suchu, max. teplota 25°C.
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje na 100g:
Energia 1945 kJ/463 kcal
Tuky 18 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g
Sacharidy 66 g; z toho cukry 21 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 0,82 g
Kvalitné a chutné hotové cesto na celoročné (a najmä predvianočné) pečenie.
Cesto je vhodné na prípravu: lineckých koláčikov, domácich sušienok, lineckých košíčkov na plnenie, ovocných koláčov, tart a pod.
Návod na použitie: Cesto premiesime, rozvaľkáme a pokračujeme podľa vybraného receptu
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Zloženie: | Ovocný pretlak ( jablko, višňa, arónia ) 45%, cukor, glukózovo-fruktózový sirup, kyselina citrónová, želírujúca látka pektín, koncentrát z čiernej mrkvy, aróma, prírodné aróma, voda. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku je najmenej 450g. Celkový obsah prírodných sladidiel v 100g je 63g. |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote do 25°C, vždy dobre uzatvorené. Po otvorení skladujte na chladnom mieste a spotrebujte do 30 dní. |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1083 kJ / 258 kcal; Tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g); Sacharidy 63,2 g (z toho cukry 58,5 g); Bielkoviny 0,3 g; Soľ 0,04 g; Vláknina 4,0 g |
Položka bola vypredaná… |
Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
Ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Výhodné veľké balenie - marhuľový gél, ktorý obsahuje až 56% podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Ovocný kiwi gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g kiwi gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou kiwi gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.