Ovocné pyré ČUČORIEDKA 1 L
Kód: 2304Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pečený cheesecake s čučoriedkovým pyré
Korpus:
- 270 g pomleté maslové sušienky na cheesecake
- 180 g maslo čerstvé
Náplň :
- 230 g Mascarpone
- 340 g tvaroh jemný
- 230 g kyslá smotana 16%
- 2 celé vajíčka
- 80 g práškový cukor
- 2 čajové lyžičky vanilková aróma
Želé :
- 220 g Ovocné pyré čučoriedka
- 15 g zemiakový škrob (SOLAMYL)
- trochu voda
- 15 g citrónová šťava
POSTUP PRÍPRAVY:
Korpus:
Pomleté sušienky na cheesecake zmiešajte s rozpusteným maslom. Odoberte 250 g a vtlačte na dno tortovej formy. Ostatnú zmes (200 g) roztlačte po bokoch formy.
Náplň:
Najskôr zmiešajte všetky suroviny okrem vajec. Nakoniec pridajte aj 2 vajcia a dohladka vymiešajte. Vzniknutú zmes nalejte do formy a pečte. Po upečení nechajte vychladnúť a potom dajte na 12 hod. do chladničky. (Teplota cca 4°C.)
Želé :
Ovocné pyré zamiešajte s citrónovou šťavou, prevarte a ešte do horúceho nálevu (85°C) pridajte stužovač. Želé nalievajte ešte teplé, na už zatuhnutý základ (náplň). Po zatuhnutí želé (2 hod. pri -4°C) cheesecake nakrájajte a dekorujte.
Rovnakým spôsobom môžete pripraviť aj iné ovocné želé, napr. pyré mango, malina, ananás, alebo marakuja.
Teplota pečenia : 140 °C
Dĺžka pečenia: 60 - 90 minút
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | čučoriedka |
Skladovanie: | na suchom mieste do 25°C relatívna vlhkosť vzduchu 65 - 70 %; po otvorení v chlade 2 - 6 °C, relatívna vlhkosť 80-95 %, spotrebovať do 1 týždňa |
Krajina pôvodu: | Fínsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 245 kj / 58 kcal; Tuky 0,9 g (z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g); Sacharidy 10 g (z toho cukry 9,8 g); Bielkoviny 0,8 g; Soľ <0,01 g, Vláknina 3,5 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.