UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Prášková zmes na výrobu cheesecake, tvarohových koláčov a zákuskov bez pečenia 200 g

Kód: 4363
3,95 € / ks 3,59 € bez DPH 19,75 € / 1 kg
SKLADOM

Prášková zmes na výrobu cheesecake, tvarohových koláčov a zákuskov bez pečenia 

Jedno 200g balenie vystačí na cheesecake s priemerom do 28 cm. 

Postup na prípravu nájdete v podrobných informáciách.

Detailné informácie

Podrobný popis

Základný recept:

200 g  cheesecake zmes

20 g cukor

200 g = 200 ml voda približne 45°C

340 g  tvaroh, alebo jogurt, kyslú smotanu, ricottu, mascarpone

Postup:

Cheesecake zmes dobre premiešajte s cukrom, pridajte zohriatu vodu na 45°C a znova poriadne premiešajte. K zmesi pridajte tvaroh a miešajte asi 3 minúty. Hotovú zmes nalejte do formy na upečený a vychladnutý korpus a nechajte ho vychladnúť v chladničke minimálne 3-4 hodiny.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Náplne, džemy, plnky
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: cukor; PŠENIČNÝ škrob; modifikovaný škrob; sladká SRVÁTKA v prášku; palmový tuk; hovädzia želatína; práškový TVAROH s nízkym obsahom tuku; emulgátor: estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou a s kyselinou mliečnou; glukózový sirup; sušené odstredené MLIEKO; soľ
Skladovanie: skladujte do max. 20 ° C v suchom, uzavretom priestore, v pôvodnom obale, chráňte pred mrazom a priamym slnečným svetlom
Krajina pôvodu: Nemecko
Výživové údaje na 100g: Energia 1808 kJ/ 429 kcal; Tuky 9,3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 5,2 g); Sacharidy 78,2 g (z toho cukry 56,3 g); Vláknina 0,1 g; Bielkoviny 7,2 g; Soľ 0,6 g
Môže obsahovať: stopy vajec a orechov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: