Prášková zmes na výrobu cheesecake, tvarohových koláčov a zákuskov bez pečenia 200 g
Kód: 4363Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Základný recept:
200 g cheesecake zmes
20 g cukor
200 g = 200 ml voda približne 45°C
340 g tvaroh, alebo jogurt, kyslú smotanu, ricottu, mascarpone
Postup:
Cheesecake zmes dobre premiešajte s cukrom, pridajte zohriatu vodu na 45°C a znova poriadne premiešajte. K zmesi pridajte tvaroh a miešajte asi 3 minúty. Hotovú zmes nalejte do formy na upečený a vychladnutý korpus a nechajte ho vychladnúť v chladničke minimálne 3-4 hodiny.
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | cukor; PŠENIČNÝ škrob; modifikovaný škrob; sladká SRVÁTKA v prášku; palmový tuk; hovädzia želatína; práškový TVAROH s nízkym obsahom tuku; emulgátor: estery mono a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou octovou a s kyselinou mliečnou; glukózový sirup; sušené odstredené MLIEKO; soľ |
Skladovanie: | skladujte do max. 20 ° C v suchom, uzavretom priestore, v pôvodnom obale, chráňte pred mrazom a priamym slnečným svetlom |
Krajina pôvodu: | Nemecko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 1808 kJ/ 429 kcal; Tuky 9,3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 5,2 g); Sacharidy 78,2 g (z toho cukry 56,3 g); Vláknina 0,1 g; Bielkoviny 7,2 g; Soľ 0,6 g |
Môže obsahovať: | stopy vajec a orechov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.