Posyp - praskajúci cukor v mliečnej čokoláde Callebaut 30 g
Kód: 2181Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Posyp - praskajúci cukor v mliečnej čokoláde Callebaut:
- Je ideálny na zdobenie koláčov, zákuskov, zmrzlinových pohárov, čokoládových kreácií či iných sladkých výrobkov.
- Vďaka kvalitnej mliečnej čokoláde Callebaut je tento produkt nielen chutný, ale aj vizuálne atraktívny.
Posyp - praskajúci cukor v mliečnej čokoláde Callebaut: Výborne sa hodí ako finálny detail na profesionálne aj domáce dezerty, pričom zaručuje, že vaše výtvory zaujmú nielen vzhľadom, ale aj jedinečným efektom.
Dodatočné parametre
Kategória: | Posypy |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | mliečna čokoláda (cukor, kakaové maslo, plnotučné sušené MLIEKO, kakaová hmota, sušené odstredené MLIEKO, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma); praskajúci cukor (cukor, glukóza, MLIEČNY cukor, praskajúca látka: oxid uhličitý, ryžový škrob); cukor; kakaový prášok; šelak; arabská guma |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote od 12 do 18°C. Chráňte pred priamym slnečným svetlom a vlhkosťou. |
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 0 kJ/ 452 kcal; Tuky 15 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 8,8 g); Sacharidy 76g (z toho cukry 69 g); Bielkoviny 3,5 g; Soľ 0,2 g |
Môže obsahovať: | stopy vajec, lepku, orechov |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.