DONUTY v tvare srdca 6 ks - silikónová forma
Kód: 1053Súvisiaci tovar
Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.
Ovocná náplň vhodná k potieraniu a plneniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, medové pláty, rezy, rolády, torty...
Výrobca dočasne nevyrába tento druh tovaru, preto sme sa rozhodli Vám ponúknuť vhodnú náhradu, ktorú používame už roky do nášho lineckého pečiva a sme s ňou veľmi spokojní
Ovocná náplň do lineckého pečiva 1 kg
Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.
Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.
NÁVOD:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.
HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)
REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)
Podrobný popis
DONUTY v tvare srdca:
- Odolnosť: Forma je odolná voči teplotám od -40°C do 230°C, takže je vhodná na pečenie v rúre aj na mrazenie.
- Veľkosť: Forma má niekoľko otvorov v tvare srdca, ktoré umožňujú naraz upiecť viac donutov.
- Pečenie: Forma je ideálna na pečenie donutov v tvare srdca, ale môžete ju použiť aj na prípravu iných sladkostí, ako sú mini koláče, želé, čokoládové pamlsky alebo slané pochúťky.
- Mrazenie: Môžete ju použiť na výrobu mrazených dezertov alebo ľadových ozdôb na koktaily.
- Jednoduché čistenie: Forma je ľahko umývateľná ručne teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo v umývačke riadu.
- Skladovanie: Vďaka flexibilite silikónu je možné formu zložiť alebo zvinúť, aby ste ušetrili miesto pri skladovaní.
- Odolnosť voči poškriabaniu: Silikónový materiál je odolný voči poškriabaniu a opotrebovaniu, čím sa zabezpečuje dlhá životnosť formy.
Silikónová forma na DONUTY v tvare srdca je skvelým nástrojom na vytváranie originálnych a chutných dezertov, ktoré potešia vašich blízkych a dodajú vašim pečeným výrobkom osobitý nádych lásky a kreativity.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
DONUT silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifreddo. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 20 x 5 cm
Materiál: silikón
Forma je vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 40 ks mini donutov.
Rozmer: 19.3 x 12,6 x 1,1 cm
Materiál: silikón
Farba: ružová alebo modrá podľa dostupnosti na sklade
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.
MINI DONUTY silikónová forma. Vyrobte si malé dekorácie z jedlej modelovacej hmoty, na ozdobu vašich tort a zákuskov alebo len ako jednohubky na posedenie pri káve. Ozdobte si ich podľa vlastnej fantázie od farebných posypov až po čokoládové a iné polevy.
Rozmer: donut priemer 2,3 cm
Balenie: 4 ks mini donutov.
Materiál: silikón
MINI DONUTY silikónová forma - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.