Silikónová forma na NANUKY 4 ks + paličky 4 ks GEOMETRICKÉ TVARY
Kód: 1846Súvisiaci tovar
Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Chcete si spraviť doma nanuk bez Éčiek a chemického bordelu? Máme pre Vás originálnu formu, do ktorej viete vložiť aj drevené paličky, ktoré sú tiež súčasťou balenia. Naraz takto spravíte až 8 nanukov!
Forma môže ísť do rúry aj do mrazničky = tepelné rozpätie od - 40°C do + 230°C.
Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:
Mätový pečený nanuk:
Čokoládový pečený nanuk s pečaťou:
Pečený nanuk JEDNOROŽEC:
Rozmer: viď obrázok
Objem jedného nanuku: 40 ml
Rozmer jedného nanuku: 3,9 x 6,6 - 6,9 cm
Materiál: silikón PLATINUM
*Silikónová forma TWISTER na NANUKY 4 ks + paličky 4 ks
Forma na nanuky TWISTER, je skvelý nástroj na prípravu domácich nanukov. Vynikajúci spôsob, ako si doma pripraviť ľadovo osviežujúce pochúťky, podľa vlastnej chuti.
Rozmer: 19,5 x 11 x 2,4 cm
Materiál: silikón PLATINUM
Farba: hnedočervená
Silikónová forma TWISTER na NANUKY - viac tipov, trikov, výhod a návod, nájdete v detailných informáciách.
*Silikónová forma na NANUKY 8 ks + paličky 8 ks SRDCIA.
Ideálna na výrobu nanukov, zmrzliny, jogurtových dezertov je Silikónová forma na NANUKY SRDCIA. Jednoducho naplníte obľúbenou zmesou, vložíte paličky a po pár hodinách v mrazničke máte hotové lahodné srdiečkové nanuky, ktoré budú zaručene hitom na každej párty či rodinnej oslave.
Rozmer formy: 37,8 x 13 x 2,3 cm
Materiál: silikón
Farba formy: biela
Túto formu si môžete vybrať ako DARČEK pri nákupe nad 150 €
Silikónová forma na NANUKY SRDCIA - viac v detailných informáciách
Túto formu si môžete vybrať ako DARČEK pri nákupe nad 100 €.
Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:
Forma môže ísť do rúry aj do mrazničky = tepelné rozpätie od - 40°C do + 230°C.
Veľkosť nanuku: 3,8 x 6,6 - 7cm
Objem jedného nanuku: 40 ml
Materiál formy: silikón
Mätový pečený nanuk:
Čokoládový pečený nanuk s pečaťou:
Pečený nanuk JEDNOROŽEC:
Pomocou formy si spravíte aj najnovší trend - dezert PEČENÝ NANUK. Ako na to? Inšpirujte sa vo videách:
Forma môže ísť do rúry aj do mrazničky = tepelné rozpätie od - 40°C do + 230°C.
Objem jedného nanuku: 90 ml
Materiál formy: silikón
Rozmer nanuka: 4,8 x 9 x 2 cm
Mätový pečený nanuk:
Čokoládový pečený nanuk s pečaťou:
Pečený nanuk JEDNOROŽEC:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.