VEĽKÉ POLGULE 6,6 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 6 ks
Kód: 2342Súvisiaci tovar
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.
Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.
Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).
Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.
Pečte a zdobte LUXUSNE! Jedlé zlato je v súčasnosti považované za najluxusnejšiu ozdobu - a nielen na tortách a zákuskoch.
Jedlé zlato vo forme štvorca nájdete v súvisiacich produktoch.
Okrem dekorácie zákuskov a toriet sa jedlé zlato môže pridať do nápojov, alkoholu, kávy, čaju a kozmetiky.
Podrobný popis
Rozmer polgule: Ø 6,6 cm; výška 3,3 cm
Objem 1 polgule: 75 ml
Rozmer celej formy: 30 x 17 cm.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
Forma vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo je Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 8 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 29,5 x 17 cm
Materiál: silikón
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Pripravte si elegantné dezerty v tvare ruží, ktoré oslnia na každej príležitosti s našou Silikónovou formou na moderné francúzske dezerty a semifredo - Ruža. Forma je ideálna pre prípravu semifreda, mousse alebo rôznych sladkých pochúťok s jemným a detailným dizajnom.
Rozmer: 30 x 17,5 x 6 cm
Materiál: silikón
Ruže - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Radi by ste si doma vytvorili moderné dezerty? Silikónová forma KOCKY na moderné francúzske dezerty a semifreda, je elegantný nástroj nielen pre profesionálnych, ale aj pre domácich cukrárov. Je ideálna na prípravu rôznych druhov dezertov vrátane jemných mousse, semifredda, tortičiek, brownies a mrazených dezertov.
Rozmer tehličky: 3,5 x 3,5 x 3 cm.
Rozmer formy: 29,7 x 17,2 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
*BUBLINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Silikónová forma BUBLINKY je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
Rozmer: 20 x 20 x 5 cm
Materiál: silikón
BUBLINKY silikónová forma - viac v detailných informáciách
HRUŠKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Silikónová forma HRUŠKY je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifreddo. S kapacitou na 6 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: viď na obrázku
Materiál: silikón
Nová šarža foriem má spevnený spodok pre ešte lepšiu stabilitu (obrázok č. 4).
HRUŠKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.