UPOZORNENIE: Objednávky prijaté od 20. do 29.12. budeme expedovať 27. a 30.12.2024. Objednávky prijaté od 31.12.2024 do 6.1.2025 vyexpedujeme 7.1.2025. V dňoch 7.1. až 10.1.2025 prebieha INVENTÚRA. Vaše objednávky začneme vybavovať od 13.1.2025. Tešíme sa na spoluprácu s vami aj v Novom roku 2025.

Zemiakové pagáče balené 500 g

Kód: 136.5
Platba predom (NIE na dobierku)
8 € / ks 7,27 € bez DPH 16 € / 1 kg
* DORUČENIE PO 13.1.2025

Zemiakové pagáče sú chutné mäkučké pagáčiky so strúhanými zemiakmi, z ktorých jeden kúsok nikdy nestačí.

Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť. Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu

 V  500g balení je 22-23 ks.

Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.

V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

 Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naše pagáčiky sú vyrobené tak, že si na nich môžete pochutiť aj neskôr, stačí ak ich odložíte do mrazničky v dobre uzatvorenom igelitovom vrecku, alebo v taške.

Pred konzumáciou ich vyberte z mrazu 1-2 hod. skôr a pri izbovej teplote ich nechajte rozmraziť. 

Rúru predhrejte na 180°C, zemiakové pagáčiky rozložte na suchý plech tak, aby sa nedotýkali jeden druhého a krátko ich pečte (nahrejte). Stačí 3 - 4 min. 

Pagáčiky budú chutiť ako práve upečené.  

NIKDY ICH NEOHRIEVAJTE V MIKROVLNNEJ RÚRE, lebo po vychladnutí stvrdnú.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Slané domáce pečivo
Sója: bez sóje
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie :: PŠENIČNÁ múka, voda, zemiaky, tuk(palmový olej, čiastočne hydrogenovaný repkový olej, voda, repkový olej, emulgátor: lecitín, E471, fermentované MLIEKO odtučnené, aróma, sorban draselný, antioxidanty: E320, E310; kyselina citrónová; farbivo: karotenoidy, vitamín A), VAJCIA, cukor, droždie, soľ, sušené MLIEKO; SÉZAM
Skladovanie: Skladujte v suchu.
Krajina pôvodu: Slovensko VIERA-NIKA s.r.o

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: