Domáca ťahaná štrúdľa MAKOVÁ S JABLKAMI
Kód: 140.5 140. Zvoľte variantSúvisiaci tovar
Všetky štrúdle môžu byť aj diabetické. Pri nákupe vložte do košíka štrúdľu podľa vášho výberu a pridajte tam tento príplatok za DIA prevedenie.
Pri príprave sa používa xylytol.
Príplatok je rovnaký za pol, aj celú štrúdľu.
Pečieme aj štrúdle pre celiatikov alebo ľudí s intoleranciou na lepok. Pri príprave sa používajú múky bez obsahu lepku (ryžová, tapioková, kukuričná).
Keďže bezlepková štrúdľa neobsahuje lepok, tak je to jediná štrúdľa z našej ponuky, ktorá nie je ťahaná, ale je vaľkaná.
Príplatok je rovnaký za pol, aj celú štrúdľu.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Ťahané štrúdle |
---|---|
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | Cesto : PŠENIČNÁ múka,voda, olej, ocot, soľ Náplň : jablká,mak, cukor, strúhanka (obsahuje PŠENICU), olej |
Ťahaná štrúdľa so slovenskými jablkami a výnimočnou cejlónskou škoricou.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Netradičná štrúdľa s dusenou hlávkovou kapustou ochutená škoricou.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Ťahaná štrúdľa so slovenskými orechmi výberovej kvality je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Netradičná slaná ťahaná štrúdľa s dusenou hlávkovou kapustou ochutená čiernym korením. Táto štrúdľa je vhodná hlavne pre tých, ktorý majú radšej slané ako sladké :)
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Ťahaná štrúdľa so slovenským makom a višňami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
Z jednej celej štrúdli nakrájate 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Ťahaná štrúdľa so slovenským makom a slivkami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.