Suroviny na vianočné pečenie, Strana 3
Najpredávanejšie
Jedlý posyp FAREBNÉ HVIEZDIČKY 50 g.
Veselý a farebný Jedlý posyp FAREBNÉ HVIEZDIČKY je ideálny spôsob, ako pridať hravý vzhľad vašim sladkým výtvorom. Hviezdičky sú dostupné v rôznych farbách, čo ich robí perfektnými na dekoráciu tort, cupcakes, zákuskov, sušienok, zmrzliny, či dokonca raňajkových cereálií. Vhodné na použitie pri akejkoľvek príležitosti, či už ide o narodeninovú oslavu, sviatočné pečenie alebo len bežné pečenie, ktoré chcete oživiť pestrými farbami.
Veľkosť hviezdičky: cca 0,7 cm
Hmotnosť: 50 g
Jedlý posyp FAREBNÉ HVIEZDIČKY - viac v detailných informáciách
Jedlý posyp VIANOCE Christmas mix 55 g.
Špeciálne navrhnutý pre vianočné pečenie je Jedlý posyp VIANOCE Christmas mix. Obsahuje kombináciu krásnych a sviatočných tvarov – zelené stromčeky, bielych snehuliakov a bronzové guličky, ktoré spoločne vytvárajú autentický vianočný motív. Perfektný na ozdobenie koláčov, tort, cupcakes či perníkov.
Obsah: zelené stromčeky, bielych snehuliakov a bronzové guličky
Hmotnosť: 55 g
Jedlý posyp VIANOCE Christmas mix - viac v detailných informáciách
Jedlý posyp ZELENÉ STROMČEKY.
Obľúbeným cukrárskym dekoratívnym doplnkom, ktorý pridá vašim dezertom nielen farebný, ale aj tematický prvok je Jedlý posyp v tvare ZELENÉ STROMČEKY. Posyp je ideálny pre zimné či vianočné cukrárske výrobky, muffiny, cupcakes, sušienky, ale aj pre rôzne iné príležitosti, kde chcete vytvoriť svieži, prírodný vzhľad alebo veselú atmosféru.
Hmotnosť: 20 g
Jedlý posyp ZELENÉ STROMČEKY - viac v detailných informáciách
Jedlý posyp ZIMNÝ MOTÍV bielo - modrý.
Obľúbeným cukrárskym dekoratívnym doplnkom, ktorý pridá vašim dezertom nielen farebný, ale aj tematický prvok je Jedlý posyp ZIMNÝ MOTÍV bielo - modrý. Posyp je ideálny pre zimné či vianočné cukrárske výrobky, muffiny, cupcakes, sušienky, ale aj pre rôzne iné príležitosti, kde chcete vytvoriť svieži, prírodný vzhľad alebo veselú atmosféru.
Hmotnosť: 20 g
Obsah: hviezdičky
paličky biele a svetlomodré
guličky biele perleťové a strieborné
Jedlý posyp ZIMNÝ MOTÍV bielo - modrý - viac v detailných informáciách
Kávová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Ochucovacia pasta PISTÁCIA 80 g.
Vysoko koncentrovaný produkt Ochucovacia pasta s Pistáciovou príchuťou, dodáva jedlám a dezertom bohatú a autentickú pistáciovú chuť. Pasta je ideálna pre kulinárske použitie v domácnostiach, reštauráciách a cukrárňach, kde je potrebná intenzívna pistáciová aróma a chuť.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Hmotnosť: 100 g
Ochucovacia pasta PISTÁCIA - viac v detailných informáciách
Ovocná náplň vhodná hlavne na plnenie lineckého pečiva. Pečivo naplnené touto náplňou bude výborne chutiť a ostane vláčne omnoho dlhšie, ako naplnené inou marmeládou, alebo džemom. Keďže je náplň trochu redšia, aby náplň dobre v pečive držala - nešmýkala sa, treba pečivo plniť takto:
Naneste náplň na spodnú časť pečiva a nechajte takto pečivo postáť niekoľko hodín, napr. od rána do večera, alebo od večera do rána. Potom pečivo s náplňou prikryte druhým pečivom a ozdobte podľa fantázie.
Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.
Pomarančová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.