Suroviny na vianočné pečenie, Strana 4
Najpredávanejšie
Praskajúci cukor 40 g.
Zábavná a chutná prísada Praskajúci cukor, pridáva jedinečný zmyslový zážitok do rôznych jedál a dezertov. Cukor praská a šumí v ústach, čo ho robí obľúbeným nielen medzi deťmi, ale aj medzi dospelými, ktorí chcú pridať zábavný prvok do svojich kulinárskych výtvorov. Známe kryštáliky cukru s bublinkami oxidu uhličitého vytvoria vo vašich ústach zábavné praskanie. Pridajte pukajúce cukríky na sušienky a iné (suché) pochúťky alebo ich premiešajte v rozpustenej čokoláde.
Hmotnosť: 40 g
Praskajúci cukor - viac v detailných informáciách
Prírodná citrónová aróma / olej 3,7 ml.
Vysoko koncentrovaný produkt Prírodná citrónová aróma od LorAnn Oils, prináša sviežu a autentickú vôňu a chuť citrónov. Olej je ideálny na použitie v kuchyni, kozmetike a aromaterapii. S objemom 3,7 ml je balený v praktickej sklenenej fľaštičke s uzáverom, čo zabezpečuje jeho dlhodobé uchovanie a jednoduché použitie. Vďaka svojej čistote a prirodzeným vlastnostiam je tento olej nepostrádateľným pomocníkom v každej domácnosti.
Objem: 3,7 ml
Materiál: citrónová aróma
Prírodná citrónová aróma / olej - viac tipov nájdete v detailných informáciách
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
Rumová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
RUŽOVÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť RUŽOVÁ perleťová jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám ružový lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
RUŽOVÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
VIANOČNÉ zápichy - cukrová ozdoba na tortu
Vyzdobte svoju vianočnú tortu týmito krásnymi zápichmi. Sú vhodné pre styk s potravinami.
Balenie obsabuje:
1x vianočný veniec (priemer 5 cm) + špajdla
1x sviečka (výška 7 cm) + špajdla
1x darček (2,5 x 2,8 cm) + špajdla
1x stromček (výška 6,5 cm) + špajdla
2x 2 zvončeky (3,5 x 2,5 cm) + špajdla
Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody.
Krajina pôvodu: Česká republika
Použitie: Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu. Vhodné aj na prípravu vianočného pečiva.
ZELENÁ (tmavá) jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Zelenú tmavú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zelený lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ TMAVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
ZELENÁ (zelené jablko) jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť ZELENÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zelený lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Zelená pistáciová pasta 200 g
Pistáciová pasta s obsahom 50% pistácií. Či už plníte dezerty alebo dochucujete koláče a zákusky, táto pasta bez námahy vylepší vaše recepty svojou autentickou pistáciovou chuťou. So svojou hladkou textúrou a intenzívnou chuťou je ideálnou ingredienciou pre amatérskych aj profesionálnych cukrárov.
Výrobca je hrdý na to, že získava tie najlepšie pistácie a vytvára z nich pastu, ktorá spĺňa najvyššie štandardy dokonalosti. Môžete sa spoľahnúť, že každý téglik Zelenej pistáciovej pasty je vyrobený so starostlivosťou a presnosťou, čo zaručuje optimálnu chuť a konzistenciu v každej dávke.
Hmotnosť: 200 g
ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Zlatú perleťovú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám zlatý lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZLATÁ PERLEŤOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
ODPAĽOVANÉ CESTO BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta a za chvíľku urobíte veterníky, venčeky, alebo eclairs.
Znie to až neuveriteľne, ale z tohto balenia vyrobíte napríklad 900 veterníkov, alebo 1350 venčekov alebo 1250 eclair (banánikov) strednej veľkosti.
Základný recept je na 100g zmesi a z toho vám vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov). Celé balenie Vám vystačí na 10 použití.
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke.