KIWI gél 1 kg

Kód: 3783
7,05 € / ks 5,88 € bez DPH 7,05 € / 1 kg
SKLADOM

Ovocný gél, obsahuje až 64%-ný podiel ovocia.

Návod na prípravu SUPER RÝCHLEHO a jednoduchého krému nájdete v Detailných informáciách.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Kiwi gél môžete využiť napr. pri plnení tartaletiek. Môžete ho dať na spodok tartaletky, zaliať ganážou a dozdobiť, alebo opačný postup: do polovice tartaletky naliať ganáž a po zatuhnutí navrstviť na ganáž kiwi gél.  

Z gélu urobíte za 2-3 minútky skvelú plnku do torty, alebo do zákuskov. Plnku využijete aj pri príprave dezertných pohárikov, alebo na rýchlu prípravu ovocných nanukov.

Na prípravu približne 750 g krému potrebujete len 3 suroviny:  

500 g rastlinná šľahačka GAMARO
100 ml  studená voda
200 g kiwi gél 

 

Postup prípravy:

Dobre vychladenú šľahačku (ideálne je na 4-6 stupňov C) šľahajte na vysokých otáčkach. Keď začne hustnúť prilejte postupne počas šľahania vodu (šľahačka zväčší svoj objem). Šľahajte ďalej, ale len do konzistencie redšieho jogurtu. Do šľahačky ručne zľahka primiešajte kiwi gél. Nechajte 1 minútku postáť a plnka je hotová. Konzistencia má byť hladká -  krémová. Ak by plnka bola hrudkovitá ako tvaroh znamená to, že ste šľahačku vyšľahali trochu tuhšie ako bolo treba. Stačí do plnky priliať trochu vody (30-50 ml alebo gramov) a zľahka premiešať. 

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: kiwi - kusové ovocie (40%); ovocný pretlak (jablko); glukózovo-fruktózový sirup; modifikovaný škrob: acetylovaný škrobový adipát; cukor; voda; kyselina citrónová; aróma; konzervačná látka: sorban draselný; farbivo: meďnaté komplexy chlorofínov; zahusťovadlo: guma gellan
Skladovanie: skladovať na suchom a chladnom mieste do 25°C, po otvorení uchovávať v chlade a spotrebovať do 14 dní
Krajina pôvodu: Česká republika

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: