Suroviny, Strana 10
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
Gélová farba WILTON Orange - oranžová 28,35 g.
Koncentrovaná potravinárska farba, ktorá je obľúbená najmä v cukrárstve a pekárstve je Gélová farba WILTON Orange . Farba je ideálna pre tých, ktorí hľadajú živú, intenzívnu oranžovú farbu pre svoje dezerty a pečivo.
Balenie: 28,35 g
Materiál: potravinárska farba
Gélová farba WILTON Orange - video a viac tipov nájdete v detailných informáciách
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Kelly Green - zelená - 28,35 g.
WILTON Kelly Green (zelená) gélová farba, je vysoko kvalitná potravinárska farba, obľúbená medzi cukrármi a pekármi. Gélová farba je navrhnutá na dosiahnutie intenzívnych a živých farieb v rôznych druhoch potravín.
Váha: 28,35 g
Viac tipov a video návod nájdete v detailných informáciách.
Gélová farba WILTON Ivory - slonovinová (telová farba) je vhodná na zafarbenie fondánu, alebo inej poťahovej hmoty a krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Nižšie nájdete video-návod ako pomocou tejto farby zafarbiť poťahovú hmotu a krém.
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Nižšie nájdete video-návod ako pomocou tejto farby zafarbiť poťahovú hmotu a krém.
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Gélová farba WILTON Brown - hnedá 28,35 g.
Koncentrovaná potravinárska farba, ktorá je obľúbená najmä v cukrárstve a pekárstve je Gélová farba WILTON Brown. Farba je ideálna pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu hnedú farbu pre svoje dezerty a pečivo.
Balenie: 28,35 g
Materiál: potravinárska farba
Gélová farba WILTON Brown - video a viac tipov nájdete v detailných informáciách
Gélová farba WILTON Black - čierna 28,35 g.
Koncentrovaná potravinárska farba, ktorá je obľúbená najmä v cukrárstve a pekárstve je Gélová farba WILTON Black. Farba je ideálna pre tých, ktorí hľadajú intenzívnu čiernu farbu pre svoje dezerty a pečivo.
Balenie: 28,35 g
Materiál: potravinárska farba
Gélová farba WILTON Black - video a viac tipov nájdete v detailných informáciách
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.
Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.
Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
140 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 20 ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
Fondant je hotová cukrová poleva na múčniky, zákusky a torty.
Používa sa hlavne na punčové rezy, punčové kocky, ovocné ružové špice a na punčové torty.
NÁVOD:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte na 38°C nad parou, alebo na šporáku pri nízkej teplote aby sa Vám hmota nepripálila.
HUSTEJŠÍ: na polevu punčových rezov (ako je uvedené v recepte)
REDŠÍ: na namáčanie ovocných ružových špicov (pridajte o trochu viac vody)
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.
Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.
NÁVOD na polevu:
Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.
HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov
REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)
NÁVOD na trvanlivú plnku:
- ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
- napriek tomu že je krémová je nadýchaná
- vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky
800 g fondant
700 g cukrárske maslo
700 g tuk Zeelback
50-80g ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)
Postup:
Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach
Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci.
Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.
Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).
Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Fond MARACUJA a BROSKYŇA na prípravu plniek do zákuskov, toriet a dezertov má jemnú, ale intenzívnu chuť použitého ovocia. Jeho použitie je veľmi jednoduché, stačí pár minút a plnka ktorú z neho pripravíte je hotová na okamžité použitie, čo uľahčuje a urýchľuje prípravu dezertov.
Návod na prípravu nájdete v detailných informáciách nižšie
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Fond MALINA 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).
Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu (polovičná dávka):
- 250 g fond Čokoláda
- 200 ml voda
- 1000 ml rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Fľašky na kečup, horčicu, domáce dresingy 2 ks.
Prineste do svojej kuchyne pohodlie a praktickosť s našou sadou fľašiek na kečup, horčicu a domáce dresingy. Sada obsahuje dve fľašky, ktoré sú ideálne pre skladovanie a dávkovanie vašich obľúbených omáčok, dresingov a dochucovadiel.
Objem: 2 x 250 ml
Materiál: plast
Fľašky na kečup, horčicu, domáce dresingy - viac v detailných informáciách
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády 2 ks menšia PME.
Multifunkčný nástroj, ktorý uľahčuje prácu s čokoládou. Naša fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády je ideálnym riešením pre všetkých milovníkov pečenia a zdobenia.
Materiál: plast
Objem: cca 250 ml
Jedna fľaštička je asi na 80 g čokolády.
Fľaša na topenie - viac sa dozviete v detailných informáciách
Fľaša na stekance a na topenie čokolády 250 ml.
Praktický nástroj v kuchyni, Fľaša na stekance a na topenie čokolády umožňuje presné a pohodlné dávkovanie tekutých ingrediencií, ako sú čokoláda, sirupy, omáčky a ďalšie. Je ideálna pre cukrárov, kuchárov a každého, kto sa zaoberá prípravou dezertov a jedál
Objem: 250 ml
Farba: priehľadná
Materiál: LDPE
Fľaša na stekance a na topenie čokolády - viac v detailných informáciách