Suroviny, Strana 12
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Jedlé farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
-
na prípravu čokolády
-
VÝROBA ČOKOLÁDY
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia

ČERVENÁ (žiarivá) jedlá prášková farba 2 g. Ideálna na zdobenie dezertov, koláčov, tort a iných jedál. Môžete ju použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ČERVENÁ ŽIARIVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

Čerešňová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Tento extrémne ľahký a nadýchaný čokoládový krém je naozaj očarujúci. Zmes FunCakes Enchanted Cream® Choco je ideálna na plnenie a obtieranie toriet, Je oveľa ľahší ako mnohé iné krémy, ale stále je pekne tuhý, aby sa dal použiť na dokonalé plnenie cupcakes, ktoré zostanú krásne vysoké. Enchanted Cream® Choco je vyrobený v priebehu niekoľkých minút. Stačí pridať vodu a/alebo mlieko, premiešať a je ihneď pripravený na použitie.
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo! Krém je možné použiť ihneď, ako náplň alebo na ozdobenie. Vyrobený krém sa môže uchovávať v chladničke niekoľko dní, pred opätovným použitím premiešajte.
Jedna dávka postačuje na naplnenie 2 vrstiev a pokrytie 1 torty (Ø25 cm) alebo na ozdobenie približne 24-30 košíčkov.
- NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Cukrárske krémové maslo 2,5 kg je spojenie živočíšneho a rastlinného masla. Nie je to margarín s maslovou príchuťou!!! Maslo je špeciálne upravené a má úžasné vlastnosti, čo iné maslá nemajú.
Cukrárske krémové maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, má teda chuť a vylepšené vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Obsahuje 80% tuku (klasické maslo obsahuje 82%, čo je viac len o 2%)
Cukrárske krémové maslo sa používa na výrobu krémov na torty a zákusky, na prípravu rôznych náplní a ciest, alebo pri príprave polevy.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Váha: 2,5 kg
Cukrárske krémové maslo - viac v detailných informáciách

Cukrárske krémové maslo je spojenie živočíšneho a rastlinného masla. Nie je to margarín s maslovou príchuťou!!! Maslo je špeciálne upravené a má úžasné vlastnosti, čo iné maslá nemajú. Vynikajúca cena.
Cukrárske krémové maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, má teda chuť a vylepšené vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Obsahuje 80% tuku (klasické maslo obsahuje 82%, čo je viac len o 2%)
Cukrárske krémové maslo sa používa na výrobu krémov na torty a zákusky, na prípravu rôznych náplní a ciest, alebo pri príprave polevy.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Váha: 1,25 kg
Cukrárske krémové maslo - viac v detailných informáciách

Modelovacia a poťahovacia hmota bielej farby, jemnej konzistencie s mandľovou chuťou. Určená je hlavne na poťahovanie, je plastická, dá sa dobre tvarovať a má dobrú kryciu schopnosť. Modelovať z nej môžete jednoduchšie menšie ozdoby.

Modelovacia a poťahovacia hmota s vyšším obsahom cukru, snehovobielej farby a jemnej konzistencie. Je tvrdšia, preto je vhodná na modelovanie a na poťahovanie, hlavne v lete.

Modelovacia a poťahovacia hmota bielej farby a jemnej konzistencie. Určená na poťahovanie aj modelovanie.

Hmota vhodná na poťahovanie (keďže je mäkšia, nie je vhodná v letných mesiacoch; prípadne si ju treba dať kúsok zatuhnúť).
Môžete z nej pridávať aj do tvrdšej cukrárskej hmoty, aby sa s ňou lepšie pracovalo.

Hmota BIELY ROLL DEKOR ICING je vhodná na poťahovanie - hlavne v chladnejšom období. Keďže je dosť mäkká, v letných mesiacoch ju neodporúčame používať na poťahovanie. Celoročne ju však môžete použiť na zjemnenie tvrdých poťahových hmôt a aj pravého marcipánu, aby sa s nimi lepšie pracovalo. Na 1 kg takejto hmoty použite 200g roll dekor icingu a dobre premieste. Hmota ktorá vám takto vznikne bude omnoho pružnejšia a tvárnejšia a nebude praskať na hranách torty.

Hmota vhodná na poťahovanie (keďže je mäkšia, nie je vhodná v letných mesiacoch; prípadne si ju treba dať kúsok zatuhnúť).
Môžete z nej pridávať aj do tvrdšej cukrárskej hmoty, aby sa s ňou lepšie pracovalo.

Citrónová ovocná náplň je vhodná do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Citrónová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia

Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%

Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

BRONZOVÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g. Ideálna na zdobenie dezertov, koláčov, tort a iných jedál. Môžete ju použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
BRONZOVÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

BIO Vanilkový struk 2 ks. Prirodzený a ekologicky pestovaný plod orchidey druhu Vanilla planifolia. Pestujú sa v jednej z najznámejších oblastí (Papua Nová Guinea). Vanilkové struky sú dlhou, tenkou a tmavohnedou strukovinou, ktorá obsahuje aromatické vanilkové semienka. Majú jemnú a ovocnú chuť s nádychom anízu a čerešní. Tieto struky sú ručne zbierané a spracované, aby sa zachovala ich vysoká kvalita a intenzívna chuť.
Balenie: 2 ks vanilkového struku
BIO Vanilkový struk - viac v detailných informáciách

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Banánová emulzia LorAnn. Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

BABY PINK (detská ružová) gélová farba Sugarflair 25 g
O tom, že detská ružová farba sa mieša veľmi ťažko vie už nejedna cukrárka. Preto pre Vás máme už hotovú detskú ružovú farbu - odtieň BABY PINK.

Aróma SLANÝ KARAMEL 30 ml. Len pár kvapiek tejto arómy dodá vašim polevám, cestám, zmrzline, krémom lahodnú chuť. Aróma má koncentrovanú príchuť, ktorá zachytáva jedinečnú kombináciu sladkosti karamelu s jemným nádychom soli.
Obsah fľaštičky: 30 ml
Maximálna využiteľná dávka: 5,2 g/kg
Bez alkoholu.
Aróma SLANÝ KARAMEL - viac v detailných informáciách

ANTRACITOVÁ jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť ANTRACITOVÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám antracitový efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ANTRACITOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

ANTICKÁ ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g. Dodá vašim dezertom luxusný vzhľad s jemným zlatistým leskom. Ideálna na zvýraznenie detailov na tortách, ozdobách z marcipánu či čokolády.
Hmotnosť: 2 g
Materiál: zlatá jedlá prášková farba
ANTICKÁ ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.


Želatína jemne mletá 200g. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Želatína jemne mletá 1 kg. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Zmes na COOKIES a MUFFINY. Z tejto zmesi pripravíte nielen chutné COOKIES, ale aj vláčne MUFFINY.
RECEPT na cookies je nižšie na stránke v podrobnom popise.