Suroviny, Strana 12
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
Hmota BIELY ROLL DEKOR ICING je vhodná na poťahovanie - hlavne v chladnejšom období. Keďže je dosť mäkká, v letných mesiacoch ju neodporúčame používať na poťahovanie. Celoročne ju však môžete použiť na zjemnenie tvrdých poťahových hmôt a aj pravého marcipánu, aby sa s nimi lepšie pracovalo. Na 1 kg takejto hmoty použite 200g roll dekor icingu a dobre premieste. Hmota ktorá vám takto vznikne bude omnoho pružnejšia a tvárnejšia a nebude praskať na hranách torty.
Citrónová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia
Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Dark Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má intenzívne bohatú chuť tmavej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Ku 200 g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 200 gramov - stačí k príprave cca 9 porcií (50g)
Obsah čokolády: 75%
Čokoládový mousse Callebaut je špeciálna cukrárska zmes pre rýchlu a jednoduchú prípravu výbornej mliečnej čokoládovej peny. Obsahuje pravú belgickú čokoládu Callebaut Milk Chocolate a práve vďaka nej je táto zmes špeciálna - hotový mousse z tejto zmesi totiž nechutí umelo, ale ako keby ste si ho pripravili podľa tradičného receptu.
Hotová pena má sladkú krémovú chuť mliečnej čokolády. Je ľahučká a nadýchaná, no pritom dobre drží tvar. Je vhodná aj na prípravu moderných francúzskych dezertov.
Ďalšou výhodou je, že po otvorení nemusíte minúť naraz celé balenie - vymiešate si iba toľko, koľko práve potrebujete. Napríklad:
- Odoberte si 200g zmesi a pridajte 250 ml studeného mlieka.
- Šľahajte 5 minút na rýchlejších otáčkach.
- Hotový mousse nastriekajte na dezerty alebo inak použite podľa druhu zákusku.
- Dajte stuhnúť do chladničky na cca 2 hodiny.
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií (50g)
Obsah čokolády: 70%
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
BRONZOVÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť BRONZOVÚ perleťovú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám bronzovú lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
BRONZOVÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Kvalitná belgická tmavá čokoláda Arabesque Noir s 58% kakaovej sušiny.
Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Kvalitná belgická biela čokoláda Arabesque Blanc s 29% kakaovej sušiny. Rýchlo a dobre sa rozpúšťa, ľahko sa spracováva, stačí pridať olej. Výrobkom dodáva skvelú chuť a lesk. Je vhodná na výrobu praliniek, ganáže, plniek, poťahovanie a dozdobovanie.
Príprava:
Čokoládu nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli. Miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.
Banánová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Aróma SLANÝ KARAMEL 30 ml.
Len pár kvapiek tejto arómy dodá vašim polevám, cestám, zmrzline, krémom lahodnú chuť. Aróma SLANÝ KARAMEL je koncentrovaná príchuť, ktorá zachytáva jedinečnú kombináciu sladkosti karamelu s jemným nádychom soli. Aróma je navrhnutá na použitie v rôznych kulinárskych aplikáciách, kde pridáva intenzívnu, bohato sladkú a zároveň slanú chuť.
Obsah fľaštičky: 30 ml
Maximálna využiteľná dávka: 5,2 g/kg
Bez alkoholu.
Aróma SLANÝ KARAMEL - viac v detailných informáciách
ANTRACITOVÁ jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť ANTRACITOVÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám antracitový efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ANTRACITOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
ANTICKÁ ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť ANTICKÁ ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám antracitový efekt. Môžete použiť iný povrch , napríklad na posypanie dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaným alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Hmotnosť: 2 g
Materiál: zlatá jedlá prášková farba
ANTICKÁ ZLATÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Želatína jemne mletá 200g.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
Želatína jemne mletá 1 kg.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
Zrkadlová poleva s chuťou mandarínok.
NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).
Vanilínový cukor 500 g.
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 500 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.
Vanilínový cukor 250 g.
Vanilínový cukor je všestrannou a obľúbenou prísadou, ktorá dokáže vylepšiť chuť mnohých sladkých jedál. Je obľúbenou prísadou v mnohých kuchyniach, najmä pri pečení a príprave dezertov.
Váha: 250 g
Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Viac v detailných informáciách.
Snehové pusinky farebné MINI 300 g.
Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru sú Snehové pusinky farebné MINI. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 300 g
Snehové pusinky farebné - viac nájdete v detailných informáciách.
Snehové pusinky biele MINI 300 g.
Lahodné a krehké dezerty vyrobené z vaječných bielkov a cukru sú Snehové pusinky biele MINI. Ideálne na dekoráciu tort, zákuskov, alebo ako samostatný dezert. Ich malá veľkosť ich robí perfektnými na ozdobenie alebo ako súčasť väčších dezertov.
Váha: 300 g
Snehové pusinky biele - viac nájdete v detailných informáciách.
Už len tým, že obsahujú zdravé tuky a veľké množstvo minerálov a vitamínov ich predurčuje byť dobrým pomocníkom pri chránení Vášho zdravia. V čom všetkom Vám ešte budú slnečnicové semienka nápomocné?
- Podporujú obranyschopnosť
- Silné antiseptické účinky
- Podporujú trávenie
- Urýchľujú metabolizmus
- Zlepšujú vyprázdňovanie
- Detoxikujú tráviaci trakt
- Prevencia proti rakovine
- Prevencia proti vzniku Diabetesu
- Prevencia proti vzniku kardiovaskulárnych ochorení
- Znižovanie vysokého cholesterolu
- Znižovanie vysokého krvného tlaku
- Upokojuje nervový systém
- Podporuje sústredenosť a pamäť
- Zlepšuje kvalitu pokožky, vlasov a nechtov
- Eliminuje kožné ochorenia a poranenia
- Prevencia proti Osteoporóze
- Spevnenie kĺbovej a kostnej hmoty
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS.
S poťahovou hmotou od FunCakes ľahko pokryjete malé aj veľké torty. Je mimoriadne flexibilná, dá vyvaľkať aj pod 2 mm, čím zaistí dokonalé ostré hrany!
Ak máte radi, keď je váš fondán pekne pevný, potom je určený pre vás. Začiatočníci budú milovať, aké jednoduché je použitie tejto krycej pasty. Po vymiesení je hmota veľmi elastická a pružná, čo pomôže aj menej skúseným cukrárkam. Profesionáli budú pracovať ešte rýchlejšie.
Minimálna trvanlivosť je do 05/12.2024. Takýto tovar je možné konzumovať minimálne ešte 1 mesiac po skončení minimálnej spotreby.
Poťahová a modelovacia hmota FunCakes TELOVÁ Elegant Ivory
- kvalitná hmota vyrobená v Európe
- jemná chuť, nie veľmi sladká
- neobsahuje lepok ani laktózu
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- ľahko sa s ňou pracuje, je flexibilná (plastická)
- po použití jemne tvrdne, ale nepraská
Pri vaľkaní podsypávajte kukuričným škrobom (maizena).
Na tortu s priemerom 24 - 26cm potrebujete okolo 500g až 700g hmoty (záleží od výšky torty). Do modelovaných dekorácií môžete pre lepšie tvrdnutie pridať 1 lyžičku TYLO púdru na každých 250g hmoty (prípadne aj kúsok vody).
Doba minimálnej spotreby: 30.11.2024. Takýto tovar je možné konzumovať ešte 1-3 mesiace po skončení minimálnej spotreby.