Suroviny, Strana 2
-
Cukrárske zmesi, múky
-
Arómy a koreniny
-
Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
-
Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
-
Tuky a maslá
-
Polevy
-
Jedlé farby a fixky
-
Poťahovacie a modelovacie hmoty
-
Čokoláda a kakao
-
Náplne, džemy, plnky
-
Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
-
Doplnkové suroviny
-
Semienka, orechy a suché plody
-
Veľké balenia na veľké pečenie
-
na prípravu čokolády
-
VÝROBA ČOKOLÁDY
Najpredávanejšie
Podľa dostupnosti
Značky
Arašidy
Cukor
INTOLERANCIE
Laktóza/mlieko
Lepok/glutén
Orechy
Sezam
Sója
Vajcia

ZLATÁ PERLEŤ jedlá prášková farba Sugarflair 4g.
Farba sa môže vmiešať do krémov,marcipánu,alebo nanášať štetcom pre vytvorenie jemného lesku
Farba sa može rozriedením s troškou alkoholu použiť aj na maľovanie (kvetov,figuriek , cukroviniek a pod.)

Zemiakové vločky 500 g. Môžete produkt použiť ako rýchlu a pohodlnú náhradu čerstvých zemiakov v rôznych receptoch. Je to dehydrovaný produkt vyrobený zo zemiakov. Vyrábajú sa varením, lisovaním a následným sušením zemiakovej hmoty na jemné vločky.
Váha: 500 g
Zemiakové vločky - viac v detailných informáciách.

ZELENÁ (zelené jablko) jedlá prášková farba 2 g. Ideálna na zdobenie dezertov, koláčov, tort a iných jedál. Môžete ju použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

ZELENÁ (tmavá) jedlá prášková farba 2 g. Ideálna na zdobenie dezertov, koláčov, tort a iných jedál. Môžete ju použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
ZELENÁ TMAVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

Zahustené kondenzované mlieko plnotučné SLADKÉ je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody.
Krajina pôvodu: Česká republika
Použitie: Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu. Vhodné aj na prípravu vianočného pečiva.

Zahustené kondenzované mlieko plnotučné karamelové je vyrobené z výberového plnotučného mlieka a cukru čiastočným odparením vody a skaramelizovaním.
Krajina pôvodu: Česká republika
Použitie: Vhodný na výrobu cukrárskych výrobkov a na priamu konzumáciu

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.
Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.
Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.
Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.
Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".
Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.
Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca 10 - 20 minút.

Ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)

Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku: najmenej 780g.

VÍNOVÁ jedlá prášková farba 15 g. Ideálna na zdobenie dezertov, koláčov, tort a iných jedál. Môžete ju použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom.
Objem: 15 g
Materiál: potravinárska prachová farba
VÍNOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách

Vínny kameň - Cream of tatrar sa využíva rovnako ako kypriaci prášok. Neobsahuje fosfáty a ťažké kovy - čo ho robí zdravšou variantou. Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte.
Vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe vína.

VÝHODNÉ BALENIE
Vejárové- vlnkové oblátky sú pevné a preto môžu poslúžiť aj ako "lyžička" na osviežujúcu zmrzlinu :)
Taktiež aj na zdobenie toriet, či ozdobu zmrzlinových pohárov.
Balenie obsahuje 200 ks.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Vejárové oblátky sú pevné a preto môžu poslúžiť aj ako "lyžička" na osviežujúcu zmrzlinu :)
Taktiež aj na zdobenie toriet, či ozdobu zmrzlinových pohárov.
Balenie obsahuje 20 ks.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.

Vanilková aróma WILTON
Táto bezfarebná vanilková aróma od spoločnosti Wilton je ideálna na ochutenie polevy, krémov, náplní, atď.
Pridanie tejto arómy neovplyvní farbu krému.

Dodajte svojim zákuskom, koláčom, dezertom a tortám príjemnú vanilkovú chuť s vanilkovým extraktom WILTON.
Aróma je čírej farby, takže neovplyvní žiadne farbivo, ktoré pridáte, ani prirodzenú farbu vašej polevy.
Ideálna aj na svadobné torty!

Dodajte svojim zákuskom, koláčom, dezertom a tortám príjemnú vanilkovú chuť s vanilkovým extraktom WILTON.
Aróma je čírej farby, takže neovplyvní žiadne farbivo, ktoré pridáte, ani prirodzenú farbu vašej polevy.
Ideálna aj na svadobné torty!

TYRKYSOVÁ jedlá prášková farba dodá vašim jedlým výtvorom žiarivú farbu. Na použitie do koláčov, pečiva a cukroviniek.
Vysoko koncentrované potravinárske farbivo, stačí len malý kúsok na špičke noža.
Hmotnosť: 5 g

TYLO je 100 % rastlinná celulóza - zahusťovadlo. Pridáva sa do poťahových a modelovacích hmôt ak chceme aby ostali tvárne no zároveň pevné. Používa sa pri výrobe gumpasty a tiež ako vynikajúce lepidlo.
Použitie (modelovacia hmota): 2 čajové lyžičky celulózy na 500 g cukrovej hmoty alebo marcipánu. Prášok sa zapracuje do modelovacej hmoty a nechá sa uležať minimálne 2 hodiny v uzatvorenom obale. Po tejto dobe bude hmota stále mäkká a môže byť vymodelovaná do akéhokoľvek tvaru. Po vymodelovaní stvrdne. Takáto hmota je ideálna pre figúrky, kvety, písmená alebo čísla, ktoré po stvrdnutí stoja.
Použitie (lepidlo): Zmiešajte pol čajovej lyžičky celulózy s trochou vody. Nechajte látku postáť aspoň 1 hodinu pred použitím.

S tortovými oblátkami pripravíte napríklad grilážky, domáce horalky, nepečené zákusky alebo ruskú zmrzlinu rýchlo a jednoducho.
Balenie obsahuje 17 ks tortových oblátok. Rozmer oblátky je 47 x 29 cm.

Topping sušienkový LOTUS 1 kg. Vyrobený z obľúbených karamelových sušienok Lotus Biscoff, je mimoriadne obľúbenou pochúťkou pre milovníkov sladkostí. Toping je obľúbený pre svoju univerzálnosť a dokáže obohatiť mnohé sladké pokrmy svojou výraznou chuťou.
Balenie: 1 kg
Doba minimálnej spotreby: 31/08/2024. Takýto tovar je možné konzumovať najmenej ešte 1 mesiac po skončení minimálnej spotreby.
Topping sušienkový LOTUS - viac v detailných informáciách

Toping KARAMELOVÝ 1 kg. Obľúbená prísada v cukrárstve, ktorá prináša sladkú chuť do rôznych dezertov a nápojov. Je vyrobený z karamelu a má mnoho využití v kuchyni, na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...
Balenie: 1 kg
Toping KARAMELOVÝ - viac v detailných informáciách

Toping JAHODOVÝ 1 kg. Obľúbená prísada v cukrárstve, ktorá prináša sviežu a ovocnú chuť do rôznych dezertov a nápojov. Je vyrobený z jahôd a má mnoho využití v kuchyni, na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...
Balenie: 1 kg
Toping JAHODOVÝ - viac v detailných informáciách

Toping ČUČORIEDKOVÝ 1 kg. Obľúbená prísada v cukrárstve, ktorá prináša sviežu a ovocnú chuť do rôznych dezertov a nápojov. Je vyrobený z čučoriedok a má mnoho využití v kuchyni, na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...
Balenie: 1 kg
Toping ČUČORIEDKOVÝ - viac v detailných informáciách

Toping ČOKOLÁDOVÝ 1 kg. Obľúbená prísada v cukrárstve, ktorá prináša sladkú chuť do rôznych dezertov a nápojov. Je vyrobený z čokolády a má mnoho využití v kuchyni, na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, palaciniek, zákuskov,...
Balenie: 1 kg
Toping ČOKOLÁDOVÝ - viac v detailných informáciách

TMAVÁ ZELENÁ jedlá prášková farba dodá vašim jedlým výtvorom žiarivú farbu. Na použitie do koláčov, pečiva a cukroviniek.
Vysoko koncentrované potravinárske farbivo, stačí len malý kúsok na špičke noža.
Hmotnosť: 5 g

TMAVÁ FIALOVÁ jedlá prášková farba dodá vašim jedlým výtvorom žiarivú farbu. Na použitie do koláčov, pečiva a cukroviniek.
Vysoko koncentrované potravinárske farbivo, stačí len malý kúsok na špičke noža.
Hmotnosť: 5 g

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Tekvicové jadierka lúpané v 500 g balení vypestované a zabalené na Slovensku.
Konzumovanie tekvicových jadierok má mnoho pozitívnych účinkov. Prečítajte si o tom viac

Tekvicové jadierka lúpané v 500 g balení vypestované a zabalené na Slovensku.
Konzumovanie tekvicových jadierok má mnoho pozitívnych účinkov. Prečítajte si o tom dole v informáciách.

Špeciálna žltá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto červená farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna tyrkysová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna tmavo zelená farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.

Špeciálna farba na čokoládu s kakaovým maslom SVETLO ZELENÁ 35 g
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.

Špeciálna svetlo modrá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.

Špeciálna ružová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna oranžová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.

Špeciálna modrá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády