Suroviny, Strana 4
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
Sezamové semienka (sézam biely lúpaný) 250 g.
Malé, ploché a oválne semienka získavané z rastliny sezamu sú Sezamové semienka, konkrétne biely lúpaný sezam. Lúpaný sezam má jemnú, orieškovú chuť a mäkkú textúru, čo ho robí skvelým doplnkom do mnohých jedál. Druh sezamu je často používaný v kuchyni na dochutenie a ozdobu sladkých i slaných pokrmov. Sezamové semienka sa používajú na zdobenie pečiva, koláčov, alebo ako dochucovadlo do šalátov, omáčok a polievok. Po opražení na suchej panvici získajú ešte výraznejšiu chuť. Používa sa aj ako jedna zo surovín, na prípravu zdravých chrumkavých pochúťok a pri príprave cukroviniek ako napr. sezam v karameli.
Balenie: 250 g
Výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota: 2710 kJ / 656 kcal
Tuky: 60 g
Z toho nasýtené kyseliny: 6,7 g
Sacharidy: 2,1 g
Z toho cukry: 1,6 g
Vláknina: 7,9 g
Bielkoviny: 23 g
Soľ: 0,03 g
Sezamové semienka (sézam biely lúpaný) - viac tipov nájdete v detailných informáciách
Sezamové semienka (sézam biely lúpaný) 100 g.
Malé, ploché a oválne semienka získavané z rastliny sezamu sú Sezamové semienka, konkrétne biely lúpaný sezam. Lúpaný sezam má jemnú, orieškovú chuť a mäkkú textúru, čo ho robí skvelým doplnkom do mnohých jedál. Druh sezamu je často používaný v kuchyni na dochutenie a ozdobu sladkých i slaných pokrmov. Sezamové semienka sa používajú na zdobenie pečiva, koláčov, alebo ako dochucovadlo do šalátov, omáčok a polievok. Po opražení na suchej panvici získajú ešte výraznejšiu chuť. Používa sa aj ako jedna zo surovín, na prípravu zdravých chrumkavých pochúťok a pri príprave cukroviniek ako napr. sezam v karameli.
Balenie: 100 g
Výživové hodnoty v 100 g:
Energetická hodnota: 2710 kJ / 656 kcal
Tuky: 60 g
Z toho nasýtené kyseliny: 6,7 g
Sacharidy: 2,1 g
Z toho cukry: 1,6 g
Vláknina: 7,9 g
Bielkoviny: 23 g
Soľ: 0,03 g
Sezamové semienka (sézam biely lúpaný) - viac tipov nájdete v detailných informáciách
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Sada gélových farieb WILTON
Balenie obsahuje nasledovné farby: kráľovská modrá, listová zelená, fialová, čierna, červená, ružová, žltá, slonovinová
Dátum minimálnej spotreby: 31/01/2025 (takýto tovar je možné konzumovať minimálne ešte 1 mesiac po skončení minimálnej spotreby)
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Sada gélových farieb ProGel PASTEL, ktorá je vhodná aj na farbenie makróniek.
Obsah balenia : 6 x 25g koncentrovanej gélovej farby (orgovánová,bledo ružová,broskyňová,citrónová, mätovo zelená,bledo modrá)
Použitie : stačí pridať malé množstvo napr : do pasty, marcipánu, maslového krému atď. dobre premiešať
Na každý 1 kg hmoty môžete použiť cca 3 g a viac.
Sada 8. jedlých farieb na Airbrush Sugarflair na farbenie povrchu tort potiahnutými poťahovacou hmotou ale aj krémových. Nanášajú sa striekacou pištoľou Airbrush. Vďaka obsahu alkoholu, ktorý sa vyparí, rýchlo schnú. Farbami môžete zafarbiť aj piškótu, krémy, zmrzlinu, rôzne náplne a nápoje.
Sada obsahuje 8 farieb v 14 ml fľaštičkách: červená, žltá, modrá, zelená, sivá, zlatá, biela, čierna.
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
Balenie: plastové vedierko v vrchnákom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
Balenie: papierové vrece vo vnútri s igelitom
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
RUŽOVÁ perleťová jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť RUŽOVÁ perleťová jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám ružový lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
RUŽOVÁ perleťová jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Rumová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
RUBY ružová čokoláda Callebaut má krásnu ružovú farbu, ktorá ju robí jedinečnou v porovnaní s inými čokoládami. Ružová farba je spôsobená kakaovým bôbom, takže do tejto čokolády nie sú pridané žiadne farbivá. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.
Bez farbív a umelých aróm!
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
Royal Icing - kráľovská glazúra
NÁVOD:
Do misky preosejte 450g Royal Icing a pridajte 55 ml vody pre hustú konzistenciu.
Miešajte 7 až 10 minút pomocou elektrického mixéra na nízkej rýchlosti. Kráľovská glazúra je pripravená, keď je jasne biela bez lesku a špička spravená vytiahnutím je pevná (nepadá).
- STREDNE HUSTÁ: pridajte 1 ČL na každých 200g prášku
- RIEDKA: pridajte 2 ČL na každých 200g prášku
Glazúru môžete miešať buď rukou alebo v kuchynskom robote. Mala by mať však správnu konzistenciu - mala by byť pevnejšia.
Kráľovskú glazúrou sa dá zdobiť aj poťahovacia hmota.
Môžete ju farbiť potravinárskou farbou, rýchlo schne a je ideálna aj pre začiatočníkov a deti.
Môžete s ňou tiež pripevňovať výrobky z cukrárskych hmôt.
ROSETTE 1 L - rastlinná sladená šľahačka (smotana na šľahanie a varenie)
Rastlinná sladená šľahačka ROSETTE ponúka univerzálne použitie v kuchyni, vhodná ako na šľahanie, tak aj na varenie. Produkt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k tradičnej mliečnej smotane, či už z dôvodu intolerancie laktózy, vegánskej stravy, alebo preferencie rastlinných produktov.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Recept na Krémovú hubovú omáčku so šľahačkou ROSETTE nájdete v detailných informáciách.
Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Špeciálny tuk na výrobu krémov, špicov a trvanlivého krému do zákuskov a Vianočného pečiva.
Tuk má dlhú dobu spotreby. Keď Vám z neho ostane, nemusíte sa báť, že sa pokazí.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Špeciálny tuk na výrobu krémov, špicov a trvanlivého krému do zákuskov a Vianočného pečiva.
Tuk má dlhú dobu spotreby. Keď Vám z neho ostane, nemusíte sa báť, že sa pokazí.
!!! NEOBSAHUJE LAKTÓZU !!!. Ak ho použijete na prípravu krému do zákuskov, zmiešajte ho s pudingom a ochuťte ochucovacou pastou.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS.
Prírodná citrónová aróma / olej 3,7 ml.
Vysoko koncentrovaný produkt Prírodná citrónová aróma od LorAnn Oils, prináša sviežu a autentickú vôňu a chuť citrónov. Olej je ideálny na použitie v kuchyni, kozmetike a aromaterapii. S objemom 3,7 ml je balený v praktickej sklenenej fľaštičke s uzáverom, čo zabezpečuje jeho dlhodobé uchovanie a jednoduché použitie. Vďaka svojej čistote a prirodzeným vlastnostiam je tento olej nepostrádateľným pomocníkom v každej domácnosti.
Objem: 3,7 ml
Materiál: citrónová aróma
Prírodná citrónová aróma / olej - viac tipov nájdete v detailných informáciách
Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.
NÁVOD:
- 100g prípravku
- 1000g ovocná šťava/voda
- 300 - 600g jemný cukor
- pridajte toľko ovocia, koľko chcete
Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.
S poťahovou hmotou od FunCakes ľahko pokryjete malé aj veľké torty. Je mimoriadne flexibilná, dá vyvaľkať aj pod 2 mm, čím zaistí dokonalé ostré hrany!
Ak máte radi, keď je váš fondán pekne pevný, potom je určený pre vás. Začiatočníci budú milovať, aké jednoduché je použitie tejto krycej pasty. Po vymiesení je hmota veľmi elastická a pružná, čo pomôže aj menej skúseným cukrárkam. Profesionáli budú pracovať ešte rýchlejšie.
S poťahovou hmotou od FunCakes ľahko pokryjete malé aj veľké torty. Je mimoriadne flexibilná, dá vyvaľkať aj pod 2 mm, čím zaistí dokonalé ostré hrany!
Ak máte radi, keď je váš fondán pekne pevný, potom je určený pre vás. Začiatočníci budú milovať, aké jednoduché je použitie tejto krycej pasty. Po vymiesení je hmota veľmi elastická a pružná, čo pomôže aj menej skúseným cukrárkam. Profesionáli budú pracovať ešte rýchlejšie.
Poťahová a modelovacia hmota FunCakes 250g ZELENÁ Spring Green
- kvalitná hmota vyrobená v Európe
- jemná chuť, nie veľmi sladká
- neobsahuje lepok ani laktózu
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- ľahko sa s ňou pracuje, je flexibilná (plastická)
- po použití jemne tvrdne, ale nepraská
Pri vaľkaní podsypávajte kukuričným škrobom (maizena).
Na tortu s priemerom 24 - 26cm potrebujete okolo 500g až 700g hmoty (záleží od výšky torty). Do modelovaných dekorácií môžete pre lepšie tvrdnutie pridať 1 lyžičku TYLO púdru na každých 250g hmoty (prípadne aj kúsok vody).
- kvalitná hmota vyrobená v Európe
- jemná chuť, nie veľmi sladká
- neobsahuje lepok ani laktózu
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- ľahko sa s ňou pracuje, je flexibilná (plastická)
- po použití jemne tvrdne, ale nepraská
Pri vaľkaní podsypávajte kukuričným škrobom (maizena).
Na tortu s priemerom 24 - 26cm potrebujete okolo 500g až 700g hmoty (záleží od výšky torty). Do modelovaných dekorácií môžete pre lepšie tvrdnutie pridať 1 lyžičku TYLO púdru na každých 250g hmoty (prípadne aj kúsok vody).
Poťahová a modelovacia hmota FunCakes TMAVO ZELENÁ Forest Green
- kvalitná hmota vyrobená v Európe
- jemná chuť, nie veľmi sladká
- neobsahuje lepok ani laktózu
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- ľahko sa s ňou pracuje, je flexibilná (plastická)
- po použití jemne tvrdne, ale nepraská
Pri vaľkaní podsypávajte kukuričným škrobom (maizena).
Na tortu s priemerom 24 - 26cm potrebujete okolo 500g až 700g hmoty (záleží od výšky torty). Do modelovaných dekorácií môžete pre lepšie tvrdnutie pridať 1 lyžičku TYLO púdru na každých 250g hmoty (prípadne aj kúsok vody).