Suroviny, Strana 7
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
Ochucovacia pasta MASCARPONE sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g
Oblátkové misky (poháre) môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, ale aj na špeciálne zákusky ako maxi MAXI košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť.
Rozmer: 90 x 65 mm
Oblátkové misky posielame dobre zabalené v hrubej kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili (viď obrázok).
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
Oblátkové misky (poháre) môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, ale aj na špeciálne zákusky ako maxi MAXI košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť.
Oblátkové misky posielame dobre zabalené v hrubej kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
NEBESKÁ MODRÁ jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť NEBESKÚ MODRÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám nebesky modrý efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
NEBESKÁ MODRÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
MODRÁ (námornícka) jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť MOdrú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám modrý lesk a efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
MODRÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
Modelovacia hmota SARACINO 250 g.
Vysoko kvalitná cukrárska hmota ideálna na vytváranie detailných dekorácií, figúrok či ozdôb na torty a zákusky. Vďaka svojej flexibilite a hladkej textúre je obľúbená medzi profesionálmi i domácimi cukrármi. Je krásnej bielej farby a jej výnimočná ohybnosť zaisťuje ľahké tvarovanie a modelovanie, čo umožňuje s presnosťou dosiahnuť jemné detaily a hladké povrchové úpravy.
Hmotnosť: 250 g
Modelovacia hmota SARACINO - viac v detailných informáciách
Biela tvárna a poddajná hmota s mandľovou vôňou a chuťou je určená hlavne na modelovanie figúrok, kvietkov, ozdôb, ale je vhodná aj na poťahovanie toriet.
Zloženie: cukor, glukózový sirup, rastlinný tuk (palmový), voda, stabilizátory E422, E415, E466, aróma, emulgátor E472c, konzervačná látka E202. Môže obsahovať stopy mandlí.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia: 1680kj/401kcal
Tuky (z toho nasýtené MK): 4,5g (3,6g)
Sacharidy (z toho cukry): 89g (80g)
Bielkoviny: 0g
Soľ: 0,04g
Skladujte v suchu max do 25°C, pri vlhkosti max 70%.
Výrobca: Odense, Dánsko
Minimálna trvanlivosť 13 mesiacov od dátumy výroby.
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY" NA PRALINKY:
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.
MEDENÁ jedlá prášková farba 15 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť Medenú jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený z bezpečných, jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám medený lesk a efekt. Môže sa použiť rôznymi spôsobmi, napríklad na posypanie povrchu dezertu, nanášanie štetcom alebo zmiešaním s alkoholom či inou tekutinou, aby sa vytvorila lesklá farba na maľovanie.
Objem: 15 g
Materiál: potravinárska prachová farba
MEDENÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
MANGO plátky lyofilizované - mrazom sušené 14 g.
Sušené ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť je MANGO plátky lyofilizované - mrazom sušené. Proces spočíva v rýchlom zamrazení plodov a následnom odstránení vody vo vákuu, čím sa vytvára ľahká, chrumkavá textúra. Lyofilizované mango má intenzívnu sladkú chuť a je bohaté na vitamíny a minerály.
Obsah balenia: 14 g
MANGO plátky lyofilizované - viac v detailných informáciách
MANGO lyofilizovaný prášok 10 g.
Sušené ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť je MANGO lyofilizovaný prášok- mrazom sušené. Proces spočíva v rýchlom zamrazení plodov a následnom odstránení vody vo vákuu, čím sa vytvára ľahká, chrumkavá textúra. Lyofilizované mango má intenzívnu sladkú chuť a je bohaté na vitamíny a minerály.
Balenie: 10 g lyofilizoaného prášku
MANGO lyofilizovaný prášok - viac v detailných informáciách
Mandľová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.
MALINY lyofilizovaný prášok 10 g. Sušené ovocie, ktoré prešlo procesom mrazového sušenia, ktorý zachováva ich nutričné hodnoty, farbu a chuť. Proces spočíva v rýchlom zamrazení plodov a následnom odstránení vody vo vákuu, čím sa vytvára ľahká, chrumkavá textúra. Lyofilizované maliny majú intenzívnu sladkú chuť a sú bohaté na antioxidanty, vitamíny a minerály.
Balenie: 10 g lyofilizoaného prášku
MALINY lyofilizovaný prášok - viac v detailných informáciách
MALINOVÁ jedlá prášková farba 2 g.
Na zdobenie dezertov, koláčov, cukroviniek a iných jedál môžete použiť MALINOVÚ jedlú práškovú farbu, čo je druh potravinárskeho farbiva. Prášok je vyrobený jedlých zložiek a je určený na to, aby dodal jedlám oranžový efekt. Pomocou práškových farieb môžete vytvoriť krásne dekorácie na torty
Objem: 2 g
Materiál: potravinárska prachová farba
MALINOVÁ jedlá prášková farba - viac v detailných informáciách
LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.